Search icon

VIP bus Striptease

VIP bus Striptease

Acts - clinics and shows
Nederlands
Engels
Boeken op aanvraag

Met 16 personen in onze VIP-bus + striptease klinkt te mooi om waar te zijn maar het is echt zo! Een ervaring die u nooit meer vergeet mede door de super high tech bus en verbluffend mooie strippers! Vip bus arrangement Dit arrangement is een unieke topper voor de volgende gelegenheden: Bedrijfsuitje/ personeels uitstapje Vrijgezellenfeest Promotie doel eindeinden Gezellig dagje uit met vrienden U wordt opgehaald door onze VIP bus en vervolgens wordt u een uur lang rond gereden en naar uw bestemming gebracht. En onder weg wordt er nog een spetterende striptease show verzorgd door een van onze strippers. Deze bus kunt u reserveren vanaf 16 personen. “The Reference VIP-lounge” Deze Multimediale VIP-Coach (max. 50 pers.) met een super lounge lederen rondzit met tafels is in diverse media uitingen bestempeld als de mooiste VIP-Coach ter wereld! Deze bus is werkelijk voorzien van alle denkbare en vele ondenkbare opties. Deze luxe coach heeft ook alles in huis om een waar “feest onderweg” te ervaren.
Dit alles wordt een nog groter feest met een van onze strippers erbij die een spetterende striptease show verzorgen.
Wanneer dit wenselijk is en de stemming het toelaat hebben we beschikking over onderstaande mogelijkheden (deze extra opties zijn op aanvraag). Blacklight, stroboscopen, koelkasten, magnetron, digitaal en analoog TV, 6 x TFTUMTS-Internet, proff. Lasershow, 3000 Watt PA muziekinstallatie, draadloze microfoons, CO2 Jet rookmachine, 4 DVD spelers, karaokespeler, DJ-functie op het bovendekaansluitingen voor IPod en digitale film of foto camera’s
Shows
VIP bus Striptease
VIP bus Striptease

Vanaf1200


 • De Echte Moulin Rouge Dansshow
  De Echte Moulin Rouge Dansshow

  Vanaf1200 Dansshows

 • Buikdanseres Anna
  Buikdanseres Anna

  Vanaf300 Dansshows

 • Mariachi dansers en danseressen
  Mariachi dansers en danseressen

  Vanaf795 Dansshows

  Latin
VIP bus Striptease boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct VIP bus Striptease online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van VIP bus Striptease net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Dansshows boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Dansshows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is VIP bus Striptease beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Dansshows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat VIP bus Striptease liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van VIP bus Striptease wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je VIP bus Striptease boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Dansshows meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.