Search icon

Vreemde Gasten

Vreemde Gasten

Acts, clinics & shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Ze komen uit een ver land met hun hele hebben en houwen bij u op visite en…ze nemen hun olifant Annibal mee. Pavlof en Janosh, broers, de laatste twee rondtrekkende circusartiesten van het befaamde Cirkia Bohemia. Papa en mama te oud om te reizen, de zussen getrouwd en weg uit het circusleven. Door heel Europa en omstreken toeren ze met hun olifant en overal zetten ze het circus op. Pavlof heeft echt circusbloed, hij is de baas. Janosh maakt muziek en is een dromer. Door hun rondzwerven is het duo een beetje vreemd geworden en dat kan behoorlijk uit de hand lopen. Kijk uit! Mogen ze bij u hun tent opslaan, of gooit u ze er uit? Cirkia Bohemia, niet-normaal circustheater van de bovenste plank! Plus, na de voorstelling, en kijk niet vreemd op als u dan niet meer te stoppen bent, het “Doe-maar-mee-Circus”! De voorstelling is opgedeeld in 3 sets in 3 uur.
Shows:
 • Vreemde GastenVanaf795

 • Clown Snørre Kindershow Muzikale Clown
  Clown Snørre Kindershow Muzikale Clown

  Vanaf475 Circusacts

 • Lollipop Ring - Paaldans
  Lollipop Ring - Paaldans

  Vanaf600 Circusacts

 • Gringo de Clown
  Gringo de Clown

  Vanaf395 Circusacts

Vreemde Gasten boeken doe je zelf!

Circusacts zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Circusacts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Vreemde Gasten beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Circusacts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Vreemde Gasten liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Vreemde Gasten wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Vreemde Gasten boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.