Search icon

Vrolijk Theater: Kinderfeest thuis of op school

Vrolijk Theater: Kinderfeest thuis of op school

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De kinderen hebben de dag van hun leven met deze wervelende, magische en hilarische show! Tijdens een act over een mooi thema of een oud verhaal, gebeuren de meest bizarre dingen waardoor de kinderen van de ene verbazing in de andere zullen vallen. BUDGET KINDERFEESTJE In het Budget Kinderfeestje worden de kinderen worden meegenomen in een wervelende goochel- en buikspreekshow. Als het om een verjaardag gaat, wordt de jarige Job in het zonnetje gezet. Aan het einde van de show, zijn de kids rood aangelopen van het lachen en razend nieuwsgierig… ‘hoe deed hij dat allemaal?’ De show is voornamelijk geschikt voor de kleinere kinderen van 3 tot 6 jaar. De nadruk bij de allerkleinsten zal liggen op het buikspreken, want van goochelen snappen peuters nog maar weinig! Deze voorstelling duurt 30 minuten. BASIC KINDERFEESTJE De kinderen krijgen een spetterende voorstelling te zien. Ook hier wordt de eventuele jarige Job flink in het middelpunt gezet. Hij kan een hoed op krijgen – gevuld met melk. Zij mag een vriendinnetje uitkiezen om het goochelstokje vast te houden (als dat lukt). En natuurlijk leren de kids met magische adem van alles tevoorschijn – of weg te goochelen! Allerlei geheimen van de goochelaar… En behalve dat er geheimen zijn, wordt één van de geheimen van het goochelen uitgelegd. De kinderen leren een kleine truc en zullen daarmee de andere kids op school verbazen! Het advies is om de leeftijd van de kinderen minimaal 6 jaar te laten zijn – vanwege de duur: deze voorstelling duurt 60 minuten. LUXE KINDERFEESTJE Dit kinderpartijtje is lang. Twee keer drie kwartier plus een kwartier pauze worden de kinderen meegenomen in een superspannend verhaal, met daar tussendoor goocheltrucs, poppenspel en … De goochelaar neemt de tijd om een professionele goocheltruc uit te leggen. Deze truc is natuurlijk een andere dan die van het Standaard Kinderpartijtje. De kinderen zullen zich aan het einde van het feest ‘goochelaar’ noemen – en dat is lang niet zo’n gek idee! De kinderen worden actief betrokken in de show, zullen soms met open mond zitten kijken en soms een verdwijntruc op zichzelf toepassen: ze liggen dan zelf namelijk onder hun stoel van het lachen. Deze voorstelling duurt zo’n 105 minuten + 15 minuten drinkpauze. EXTRA OPTIES Natuurlijk is het leuk als de kinderen van het kinderpartijtje ook een aandenken meekrijgen, waardoor ze het geweldige feest nooit meer zullen vergeten. Die mogelijkheid bieden wij ook! 1. Het is mogelijk om aan het einde van het optreden aan alle kinderen van het kinderpartijtje een extra presentje mee te geven. Dit presentje kan een klein goocheltrucje zijn of een fop-item. 2. De kinderen kunnen natuurlijk ook een echte goocheltruc mee naar huis krijgen! De kinderen kunnen hun ouders en hun broertjes of zusjes versteld laten staan!
Shows:
 • Vrolijk Theater: Kinderfeest thuis of op schoolVanaf375

 • Blauwpop in het bos
  Blauwpop in het bos

  Op aanvraag Kindertheaters

 • Iedereen heeft een talent
  Iedereen heeft een talent

  Vanaf475 Kindertheaters

 • Winter Wonderkast
  Winter Wonderkast

  Vanaf650 Kindertheaters

Vrolijk Theater: Kinderfeest thuis of op school boeken doe je zelf!

Kindertheaters zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Kindertheaters direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Vrolijk Theater: Kinderfeest thuis of op school beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Kindertheaters boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Vrolijk Theater: Kinderfeest thuis of op school liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Vrolijk Theater: Kinderfeest thuis of op school wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Vrolijk Theater: Kinderfeest thuis of op school boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.