Search icon

Vrouwelijke Tafelgoochelaar - internationaal

Vrouwelijke Tafelgoochelaar - internationaal

Acts - clinics and shows
Duits
Engels
Nederlands
Overig
Spaans
Boeken op aanvraag

Aanvragen
TableMagic, Close-Up Magie of zullen we het Visueel Entertainment noemen? Het belangrijks is het vermaak van de gasten, dat moet voorop staan en als je dan ook nog eens verbazingwekkende trucs kunt vertonen kan de avond niet meer stuk. Sylvia kan dit als geen ander. Zo spreekt Sylvia vloeiend Frans, Duits, Engels, Spaans, Italiaans en natuurlijk haar moedertaal Nederlands. Sylvia is één van de weinige vrouwen in de wereld van magie. Een vader als goochelaar en een moeder als presentatrice zorgden er al vroeg voor dat Sylvia op jonge leeftijd met het artiestenvak in aanraking kwam. Mede door haar talenkennis, verzorgt Sylvia niet alleen haar Magic optredens voor internationaal publiek maar ook presenteert zij diverse congressen en zakelijke bijeenkomsten. Zo spreekt zij vloeiend Frans, Duits, Engels, Spaans, Italiaans en natuurlijk haar moedertaal Nederlands.

Let me Entertain you!

Sylvia brengt haar show in Theaters, Privéfeesten en tijdens (Bedrijfs)-evenementen, ook was zij 5 jaar lang wekelijks te zien op de Nederlandse en Belgische televisie in ‘de wereld van K3′. In dit programma leerden de kids elke week een nieuwe goocheltruc van Sylvia. Entertainment tijdens een diner voor een klein gezelschap of een grandioze show, dan Sylvia als Goochelaar inhuren, het kan allemaal! Denk maar eens aan de vele mogelijkheden zoals een Jubilaris in het zonnetje zetten, Interactieve Magie als Tafelgoochelaar tijdens diner of receptie, een centrale Magic-act of een spectaculaire show. Sylvia kan veel met speelkaarten, touw, munten, geld en nog véél meer! Laat je verrassen tijdens haar optreden en geniet van de magische effecten en humorvolle wijze van presentatie. Tafelgoochelen, of ook wel Tablemagic genoemd, blijft een boeiende belevenis.
Shows
Vrouwelijke Tafelgoochelaar - internationaal
Vrouwelijke Tafelgoochelaar - internationaal

Vanaf755


 • rafael
  rafael

  Vanaf550 Illusionisten

 • Goochelaar Lucas
  Goochelaar Lucas

  Vanaf550 Illusionisten

 • Mentalist Paul Weiss
  Mentalist Paul Weiss

  Op aanvraag Illusionisten

Vrouwelijke Tafelgoochelaar - internationaal boeken doe je zelf!
Illusionisten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Illusionisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Vrouwelijke Tafelgoochelaar - internationaal beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Illusionisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Vrouwelijke Tafelgoochelaar - internationaal liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Vrouwelijke Tafelgoochelaar - internationaal wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Vrouwelijke Tafelgoochelaar - internationaal boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Illusionisten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.