Search icon

Vuurshow met Limbodanseressen

Vuurshow met Limbodanseressen

Acts - clinics and shows
Nederlands
Engels
Duits
Spaans
Beschikbaarheid opvragen

Limboshows zijn tegenwoordig een must op ieder feest of evenement, ongeacht het thema; tropische sensuele danseressen, vuur, spektakel en natuurlijk de hamvraag "how low can she go?" Wij beschikken over drie geweldige, spectaculaire limboshows met prachtige atletische danseressen. De shows zijn zowel met als zonder vuur en vuurspuwact realiseerbaar.


*één of twee shows van elk 15/20 min. nl. een tropische Sambashow en/of limbo/vuurshow; Onze shows zijn van topkwaliteit en worden gebracht door professionele danseressen. De sambashow is zoals het Latijns-Amerikaanse carnaval, met choreografie, dans en interactie in prachtige glitterbikini’s met pluimen.
De limboshow bestaat uit een atletische show waarbij er steeds lager onder de limbopalen wordt doorgedanst en eindigt met een spectaculaire vuurshow.
In beide shows van ± 20 min. zorgen wij voor interactie van het publiek! Indien interactie niet gewenst is zijn beide shows ook gewoon mooi om naar te kijken. Voor deze show zijn er verschillende variaties beschikbaar. De aangegeven prijs is voor 1 show met 2 danseressen


Wij gaan er bij deze act van uit dat geluidsinstallatie aanwezig is. In het geval u twee dansshows boekt dienen deze plaats te vinden in een tijdsbestek van max. 2 uur.


*€ 525,- voor limboshow met 2 danseressen.
*€ 675,- voor 2 shows: voor limboshow + sambashow met 2 danseressen
*€ 775,- voor limboshow met 3 danseressen
*€ 975,- voor 2 shows: voor voor limboshow + sambashow met 3 danseressen

Shows
 Limboshow met 2 danseressen.
Limboshow met 2 danseressen.

Vanaf525

Liimboshow + sambashow met 2 danseressen
Liimboshow + sambashow met 2 danseressen

Vanaf675

Limboshow met 3 danseressen
Limboshow met 3 danseressen

Vanaf775

Limboshow + sambashow met 3 danseressen
Limboshow + sambashow met 3 danseressen

Vanaf975


Video’s
Foto's
 • Lucht Acrobatiek - Ring / Hoop (LED)
  Lucht Acrobatiek - Ring / Hoop (LED)

  Vanaf600 Event shows

 • Lollipop Ring - Paaldans
  Lollipop Ring - Paaldans

  Vanaf600 Event shows

 • Zuid Amerikaans of Indianen themafeest
  Zuid Amerikaans of Indianen themafeest

  Vanaf1250 Event shows

Vuurshow met Limbodanseressen boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Vuurshow met Limbodanseressen online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Vuurshow met Limbodanseressen net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Event shows boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Event shows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Vuurshow met Limbodanseressen beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Event shows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Vuurshow met Limbodanseressen liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Vuurshow met Limbodanseressen wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Vuurshow met Limbodanseressen boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Event shows meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.