Search icon

Ward Palmen

Ward Palmen

Artiesten
Engels
Covers
Boeken op aanvraag

Ward vertolkt jarenlang de rol van Axel Rose in de tributeband Gunz n Rozes. Een mooie leerschool. Vervolgens duikt hij de producties in. In drie jaar wordt aan een 200 tal producties meegewerkt. Naast een goede kans om veel te leren over muziek, worden er belangrijke stappen op het gebied van netwerk gemaakt. Zo werkte hij met een verscheidenheid aan artiesten en producers. Van Erwin Musper tot Robin Albers en van Anita Doth tot Eller van Buuren.


Na een verhuizing naar Duitsland in de jaren ervoor, kwam december 2018 het idee om Freddie Mercury te gaan vertolken. Ondanks de overduidelijke uitdagingen in de entertainment industrie in de jaren erna, werd er een band gevormd; QUEEN MUST GO ON. 


Sinds de start van deze band is er een ware rollercoaster ontstaan. Na een finaleplaats in het SBS6 Programma We Want More en een deelname aan De Dansmarathon (ook van Talpa/SBS6) deed de band, begin 2021 mee aan het gloednieuwe format The Tribute: Battle of the Bands. In de finale verpletterde de band haar concurrentie en mocht als prijs een optreden verzorgen als headliner in de Ziggo Dome in Amsterdam.


Shows
Solo optreden
Solo optreden

Prijs op aanvraag

Genres
PopTributeEighties / 80´sRockFeest

Videos
Foto's
 • Peter Faber
  Peter Faber

  Op aanvraag Zangers

  AchtergrondmuziekAllround
 • VanVelzen
  VanVelzen

  Op aanvraag Zangers

  PopRock
 • Harm Jan de Ruiter
  Harm Jan de Ruiter

  Vanaf700 Zangers

  FeestLevenslied / volks
Ward Palmen boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Ward Palmen online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Ward Palmen net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Zangers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Ward Palmen beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Ward Palmen liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Ward Palmen wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Ward Palmen boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.