Search icon

Bands
Engels
Eigen nummers
Direct boeken met goedkeuring

Aanvragen
Dit is WARE. Crossover Electropop en Backdrop Videoclips. 

 Pinguin Radio schreef het al: WARE is on a roll! De debuut single Electric vond z’n weg naar de New Alternative Playlist van Spotify en draaide daar maar liefst 20 weken in mee. En bij China Crisis en Inge van Calkar hebben de mannen al laten zien dat hun audio visuele show zich perfect leent als voorprogramma. 

 ‘Hun crossover electropop klinkt zowel dansbaar en opzwepend als ietwat duister. Dat blijven zitten valt nog niet mee.’
 3voor12 Leiden _________ Crossover Electropop Het geluid van WARE is een mix van de verschillende muzikale invloeden van Bas, André en Eric: 80’s Pop, Electro, Synthpop, New Wave en Britrock. Backdropvideo’s
 De trouwe TV’s die steevast meegaan op het podium voelen inmiddels als een vierde bandlid. En met de backdrop projecties tijdens het optreden wordt het een complete audio visuele performance.
 Perfect voorprogramma
 of extra act De op- en afbouw van de set kost minder dan 20 minuten en doordat we met slechts drie man zijn en de drums uit Ableton komen, hebben we voldoende aan een klein oppervlakte op het podium. Check ons op ware-music.com en let’s talk!

 Met muzikale groeten,

 André, Bas en Eric
Shows:
 • OptredenVanaf250

Videos
Foto's
 • The Wieners
  The Wieners

  Op aanvraag Band

  Rock & Roll
 • One White Dog
  One White Dog

  Vanaf1585 Band

  BluesRock
 • Maya Christina trio
  Maya Christina trio

  Vanaf600 Band

  FunkHipHop

WARE boeken doe je zelf!

Bands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Bands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is WARE beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Bands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat WARE liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van WARE wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je WARE boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.