Search icon

Warm Winterfeest | Zingende Elfjes

Warm Winterfeest | Zingende Elfjes

Artiesten
Nederlands
Engels
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
In de donkere dagen voor kerst vliegt vanaf de Noordpool een magisch gezelschap naar ons toe. De kerstman en zijn elfjes brengen graag een bezoek aan uw evenement of bedrijfsfeest. Ze nemen altijd hun magische speaker vol warme wintermuziek en een grote glimlach mee voor foto’s, video’s of een leuke meet & greet, maar op verzoek zelfs lekkernijen en cadeautjes! Ook onze show met zingende elfjes behoort tot de mogelijkheden. De kerstman en zijn elfjes maken van ieder bezoek een groot feest voor jong en oud. Boek hier een meet & greet of neem contact met ons op voor een bezoek op maat!
Shows:
 • Warm Winterfeest | Zingende ElfjesVanaf350
Genres
Kerst

 • Petra Berger
  Petra Berger

  Vanaf2975 Zangeressen

  Klassiek
 • Angelique Vanackere
  Angelique Vanackere

  Op aanvraag Zangeressen

  KlassiekOpera
 • Dana Winner
  Dana Winner

  Op aanvraag Zangeressen

  Levenslied / volksPop

Warm Winterfeest | Zingende Elfjes boeken doe je zelf!

Zangeressen zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Warm Winterfeest | Zingende Elfjes beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Warm Winterfeest | Zingende Elfjes liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Warm Winterfeest | Zingende Elfjes wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Warm Winterfeest | Zingende Elfjes boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.