Search icon

Wens Elf Sterre

Wens Elf Sterre

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Wens Elf Sterre komt helpen om de wensen van de mensen in vervulling te laten gaan. Blaas je wens in een magische bel, en laat je betoveren door deze act! Witte sprookjes Steltloop-act met lampjes in het kostuum. Deze act is zeer geschikt voor huwelijks- kerst- en nieuwjaars- wensen. Maar kan eigenlijk altijd ingezet worden om extra magie te brengen, voor ontvangst of het stijlvol uitdelen van goodie-bags. Soort Act: mobiele act, ontvangst act, uitzwaai act Aantal artiesten: 1 of meerdere (geadverteerde prijs is voor 1 artiest) Leeftijden: Alle leeftijden Duur optreden: 3 x 30 min of 2 x 45 min met pauze van minimaal. 30 min tussen de optredens Gelegenheden: festival, braderie, muziek evenement, bedrijfsfeest, beurzen, ea Plafondhoogte: minimaal 2.5 meter Wensen worden in bellen geblazen door groot en klein. Ster jongleert met een kristallen bal. Deze wordt over de handen en armen gerold. Dit heeft een magisch effect, aangezien het tegen de zwaartekracht in lijkt te gaan. Extra: promotionele activiteiten, uitdelen van foldermateriaal, wenskaart, klein cadeautje, ea
Shows
Wens Elf Sterre
Wens Elf Sterre

Vanaf590


 • Le Papillon Bleu
  Le Papillon Bleu

  Vanaf1100 Ontvangstacts

 • Lakei Robèrt
  Lakei Robèrt

  Vanaf285 Ontvangstacts

 • Partner Acrobatiek
  Partner Acrobatiek

  Vanaf750 Ontvangstacts

Wens Elf Sterre boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Wens Elf Sterre online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Wens Elf Sterre net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Ontvangstacts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Ontvangstacts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Wens Elf Sterre beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Ontvangstacts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Wens Elf Sterre liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Wens Elf Sterre wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Wens Elf Sterre boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Ontvangstacts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.