Search icon

Wiebe de Jong

Wiebe de Jong

Artiesten
Nederlands
Engels
Beschikbaarheid opvragen

Wiebe is al 20 jaar actief in het professionele circuit en heeft jarenlang met diverse bands op festivals, tent- en pleinfeesten gestaan.  Momenteel is hij bezig met diverse studio en live projecten. Door al deze ervaringen weet hij als geen ander hoe je het publiek kunt opzwepen en met de juiste muziek in vervoering kunt brengen. Wiebe is vanaf nu ook solo te boeken waarmee hij bekende pop/rock liedjes uit de jaren 70/80 en van nu ten gehore zal brengen. Deze zullen deels live met de piano/synthesizer gespeeld worden en deels met eigen gemaakte orkestbanden. Hierin is hij erg zorgvuldig en zorgt hij, mede door de stevige live sound, ervoor dat je het idee hebt dat er een hele band achter staat!  Door de leuke en oprechte interacties zorgt hij er altijd voor dat iedereen mee doet. Hij kijkt altijd goed naar wat past voor de betreffende gelegenheid: of het nou wat meer achtergrond voor bijvoorbeeld een terras moet zijn of juist de hele tent op de kop moet, niks is een probleem!


Daarnaast is het ook mogelijk om met gastmuzikanten te spelen of dat hij zelf in gezet wordt als gastmuzikant. Door zijn flexibiliteit is er heel veel mogelijk.

Shows
Korte show
Korte show

Vanaf250

Avondvullend
Avondvullend

Vanaf375

Genres
PopRockAllround

Foto's
 • Kees Plat (zanger Tribute to the Catsband)
  Kees Plat (zanger Tribute to the Catsband)

  Vanaf995 Zangers

  Levenslied / volksPop
 • Rob Ronalds
  Rob Ronalds

  Vanaf1495 Zangers

  Apres-skiCarnaval
 • John de Bever
  John de Bever

  Op aanvraag Zangers

  FeestFout
Wiebe de Jong boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Wiebe de Jong online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Wiebe de Jong net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Zangers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Wiebe de Jong beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Wiebe de Jong liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Wiebe de Jong wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Wiebe de Jong boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.