Search icon

Willem Gunneman

Willem Gunneman

Dagvoorzitters
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Dagvoorzitter-PLUS, host en woordkunstenaar Willem Gunneman is dagvoorzitter, host, dichter en woordkunstenaar. Bevlogen, betrokken, inhoudelijk en muzikaal. Talen: Nederlands, Engels (Duits) Werkzaamheden: Dagvoorzitter, theatermaker, dichter, woordkunstenaar, verbaal en muzikaal

Ondernemen Doen We Zo - Afl 3 (RTL7) from Willem Gunneman

Over Willem Gunneman

Willem Gunneman is dagvoorzitter en woordkunstenaar. Hij leidt spraakmakende debatten op uiterst alerte wijze, dicht, schrijft en improviseert. Inhoudelijk, ijzersterk en altijd met respect. Willem is met regelmaat te gast in diverse radio- en tv programma’s en is zowel verbaal als muzikaal inzetbaar. Willem Gunneman is met grote regelmaat te gast op uitnodiging van overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Als dagvoorzitter weet hij sprekers, inhoud en gasten te verbinden. Zijn jarenlange ervaring, brede maatschappelijke ontwikkeling en journalistieke achtergrond komen hem daarbij uitstekend van pas. Op de juiste toon, scherp en met een humoristische kwinkslag. Na een studie aan de school voor Journalistiek schreef Willem voor diverse tijdschriften, dag- en weekbladen. Gefascineerd door verhalen achter mensen en organisaties. Hij is auteur van het boek ‘Eeuwlingen’, een boeiende reeks portretten van mensen van 100 jaar en ouder. Zijn onbevangen wijze van interviewen en luchtige schrijfstijl leidde tot een uniek document. Willem presenteerde het ondernemersprogramma ‘Ondernemen doen we Zo’ (RTL7) en schoof aan bij onder meer de Coen en Sander Show, Hart van Nederland, Studio Sport en diverse landelijke en regionale omroepen. Zo blikt hij op uitnodiging van RTV Noord muzikaal terug op de debatten tijdens de rechtstreekse uitzendingen rond de verkiezingen en vatte hij voor zowel Omroep Gelderland als RTV Oost diverse uitzendingen ter plekke samen.

Dichter

Samenvattend slotlied debat Provinciale Staten - live (RTV Noord) from Willem Gunneman

Naast dagvoorzitterschappen en muzikale optredens schrijft Willem ter plekke als ‘Dichter bij de dag’ pakkende reflecties en gedichten. Na afloop voorgedragen op de bühne en digitaal beschikbaar voor uw gasten als prikkelend verslag en/of ebook. Willem is eveneens inzetbaar als frisse dagopener, rode draad, uitnodigende teaser of spraakmakende afsluiter.. Zijn imPROFisatietalent is uniek. Willem is in staat om inhoud, sprekers en de dag op eigen wijze te vertalen in treffende teksten. Zowel verbaal als muzikaal. Begeleidt door zijn vaste toetsenist Menno Beijer, Jan Vayne, Cor Bakker en/of een spetterende live band. Het maakt Willem tot een zeer veelzijdige dagvoorzitter, host en/of performer met een gegarandeerde meerwaarde.
Willem: “Ik wil waarde toevoegen, mensen raken en verbinden.”
Shows
Willem Gunneman
Willem Gunneman

Prijs op aanvraag


Videos
 • Jack van Gelder
  Jack van Gelder

  Op aanvraag Dagvoorzitters

 • Helga van Leur
  Helga van Leur

  Op aanvraag Dagvoorzitters

 • Marian Mudder
  Marian Mudder

  Op aanvraag Dagvoorzitters

Willem Gunneman boeken doe je zelf!
Dagvoorzitters boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Dagvoorzitters direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Willem Gunneman beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Dagvoorzitters boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Willem Gunneman liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Willem Gunneman wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Willem Gunneman boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Dagvoorzitters meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.