Search icon

Willem Gunneman

Willem Gunneman

Dagvoorzitters
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Dagvoorzitter-PLUS, host en woordkunstenaar Willem Gunneman is dagvoorzitter, host, dichter en woordkunstenaar. Bevlogen, betrokken, inhoudelijk en muzikaal. Talen: Nederlands, Engels (Duits) Werkzaamheden: Dagvoorzitter, theatermaker, dichter, woordkunstenaar, verbaal en muzikaal

Ondernemen Doen We Zo - Afl 3 (RTL7) from Willem Gunneman

Over Willem Gunneman

Willem Gunneman is dagvoorzitter en woordkunstenaar. Hij leidt spraakmakende debatten op uiterst alerte wijze, dicht, schrijft en improviseert. Inhoudelijk, ijzersterk en altijd met respect. Willem is met regelmaat te gast in diverse radio- en tv programma’s en is zowel verbaal als muzikaal inzetbaar. Willem Gunneman is met grote regelmaat te gast op uitnodiging van overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Als dagvoorzitter weet hij sprekers, inhoud en gasten te verbinden. Zijn jarenlange ervaring, brede maatschappelijke ontwikkeling en journalistieke achtergrond komen hem daarbij uitstekend van pas. Op de juiste toon, scherp en met een humoristische kwinkslag. Na een studie aan de school voor Journalistiek schreef Willem voor diverse tijdschriften, dag- en weekbladen. Gefascineerd door verhalen achter mensen en organisaties. Hij is auteur van het boek ‘Eeuwlingen’, een boeiende reeks portretten van mensen van 100 jaar en ouder. Zijn onbevangen wijze van interviewen en luchtige schrijfstijl leidde tot een uniek document. Willem presenteerde het ondernemersprogramma ‘Ondernemen doen we Zo’ (RTL7) en schoof aan bij onder meer de Coen en Sander Show, Hart van Nederland, Studio Sport en diverse landelijke en regionale omroepen. Zo blikt hij op uitnodiging van RTV Noord muzikaal terug op de debatten tijdens de rechtstreekse uitzendingen rond de verkiezingen en vatte hij voor zowel Omroep Gelderland als RTV Oost diverse uitzendingen ter plekke samen.

Dichter

Samenvattend slotlied debat Provinciale Staten - live (RTV Noord) from Willem Gunneman

Naast dagvoorzitterschappen en muzikale optredens schrijft Willem ter plekke als ‘Dichter bij de dag’ pakkende reflecties en gedichten. Na afloop voorgedragen op de bühne en digitaal beschikbaar voor uw gasten als prikkelend verslag en/of ebook. Willem is eveneens inzetbaar als frisse dagopener, rode draad, uitnodigende teaser of spraakmakende afsluiter.. Zijn imPROFisatietalent is uniek. Willem is in staat om inhoud, sprekers en de dag op eigen wijze te vertalen in treffende teksten. Zowel verbaal als muzikaal. Begeleidt door zijn vaste toetsenist Menno Beijer, Jan Vayne, Cor Bakker en/of een spetterende live band. Het maakt Willem tot een zeer veelzijdige dagvoorzitter, host en/of performer met een gegarandeerde meerwaarde.
Willem: “Ik wil waarde toevoegen, mensen raken en verbinden.”
Shows
Willem Gunneman
Willem Gunneman

Prijs op aanvraag


Video’s
 • Robert ten Brink
  Robert ten Brink

  Op aanvraag Dagvoorzitters

 • Toine van Peperstraten
  Toine van Peperstraten

  Op aanvraag Dagvoorzitters

 • Sebastiaan Kieft - Dagvoorzitter
  Sebastiaan Kieft - Dagvoorzitter

  Vanaf850 Dagvoorzitters

Willem Gunneman boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Willem Gunneman online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Willem Gunneman net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Dagvoorzitters boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Dagvoorzitters direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Willem Gunneman beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Dagvoorzitters boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Willem Gunneman liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Willem Gunneman wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Willem Gunneman boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Dagvoorzitters meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.