Search icon

Willie & The Windmills

Willie & The Windmills

Bands
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Zin in een potje Nederlandse hits? Wil je een woest ritje in een tijdmachine langs krakers van toen en nu? Zoek niet langer! Willie & The Windmills blazen in 90 minuten de beste fragmenten van hits het publiek in. Waar de tornado en wervelwind elkaar treffen, daar is Willie & The Windmills! Van Lil Kleine tot Boudewijn de Groot en van Bloem tot Paul Elstak; het is een feest der herkenning. Alles is aan elkaar geweven, dus: fasten your seatbelts. Wanneer deze trein, kdeng-kdeng, eenmaal op stoom is, dan is er geen houden aan. Jump aboard! Onderga de mix van oldskool instrumenten met electronica, omgeven door een spektakelshow van licht, CO2 en confetti. Willie & The Windmills is geen band, maar een totaalbeleving. De energie kolkt van het podium en je denkt na afloop maar één ding: Watskeburt!? Even aan m’n moeder vragen? Neem ‘r mee! Willie & the Windmills voelt zich vooral thuis op de grotere podia als tentfeesten en festivals.
Shows:
 • Willie & The WindmillsVanaf3850
Genres
AllroundDanceDance ClassicsDiscoFeestJazzLevenslied / volksPopRockTop 40

Videos
 • Die jongens van Willems
  Die jongens van Willems

  Vanaf795 Coverbands

  AllroundBlues
 • Peanuts
  Peanuts

  Op aanvraag Coverbands

  Allround
 • CherryFresh
  CherryFresh

  Vanaf995 Coverbands

  Dance ClassicsDisco

Willie & The Windmills boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Willie & The Windmills beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Willie & The Windmills liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Willie & The Windmills wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Willie & The Windmills boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.