Search icon

Wonderen aan tafel - Janse Heijn

Wonderen aan tafel - Janse Heijn

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Wanneer Janse zich onder uw gasten mengt gebeuren er wonderbaarlijke dingen. Tussen de gangen en festiviteiten door laat Janse zijn meest verbluffende mirakels zien – vlak onder u neus! Zonder hulp van speciale spiegels, geheime luikjes of stiekeme handlangers doet hij ongelofelijke dingen met alledaagse en ongebruikelijke voorwerpen. Tafelgoochelen is perfect als ijsbreker, smaakmaker of als leuk extraatje! Waar andere goochelaars zich soms beperken tot enkel kaarttrucs, goochelt Janse met alles wat los en vast zit: dobbelstenen, ringen, lampjes, gedachten... Janse is een vakman die zijn optredens met veel zorg voorbereid en altijd luistert naar uw wensen. Met 15 jaar aan opgedane ervaring is hij in staat om zijn materiaal ter plekke aan te passen aan een bepaalde doelgroep of sfeer. Zo heeft u altijd gepast vermaak op uw feest of evenement! "Janse heeft met zijn fantastisch goochelwerk ons familiefeestje extra leuk gemaakt. Janse entertaint alle leeftijden: ook de 90-jarigen hebben enorm genoten. Janse is professioneel, zeer prettig in de omgang en voelt zijn publiek uitstekend aan. We genieten nog na!" Anke Groen
Shows
Wonderen aan tafel - Janse Heijn
Wonderen aan tafel - Janse Heijn

Vanaf325


Videos
 • Renzo Kazàn – The Magic man
  Renzo Kazàn – The Magic man

  Op aanvraag Illusionisten

 • Magic Workshop 1001 Nacht | Ton Bal
  Magic Workshop 1001 Nacht | Ton Bal

  Vanaf650 Illusionisten

 • Goochelaar Jan Smulders
  Goochelaar Jan Smulders

  Vanaf390 Illusionisten

Wonderen aan tafel - Janse Heijn boeken doe je zelf!
Illusionisten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Illusionisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Wonderen aan tafel - Janse Heijn beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Illusionisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Wonderen aan tafel - Janse Heijn liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Wonderen aan tafel - Janse Heijn wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Wonderen aan tafel - Janse Heijn boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Illusionisten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.