Search icon

Wrijving - Marij en Kornelis

Wrijving - Marij en Kornelis

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Wrijving is een muzikaal cabaretprogramma vol humor, met ontroering maar vooral een feest van herkenning. De input van een man en van een vrouw, leidt dat tot inspirerende inzichten, mooie momenten of toch vooral tot wrijving? Marij van den Boom wordt muzikaal maar ook theateraal begeleid door gitarist Kornelis Lievense. De voorstelling bestaat uit nederlandstalige, pure, integere en soms hilarische liedjes, allemaal geschreven voor of door Marij en Kornelis. Hij duurt 30 minuten tot 80 minuten. Is dus geschikt voor theaterfestivals (meerdere shows op één dag), Theaters, huiskamerconcerten. We kunnen de voorstelling ook op maat maken, 'sturen naar het onderwerp van de dag', en er kan ook een lied op maat geschreven worden (Let op, dat brengt wel extra kosten met zich mee). Hierdoor is de voorstelling ook goed te plaatsen op evenementen. Uit de dagbladen: De Gelderlander: “Van den Boom intrigeert door pakkende luisterliedjes en recht voor zijn raap teksten die rechtstreeks uit haar vrouwenhart komen. Ze toont hierbij haar zangkunsten en acteertalent, waarbij een prachtig sprekende lichaamstaal opvalt”. Brabants Dagblad: “Van den Boom verstaat de kunst om wat haar zelf bezighoudt, over te brengen in mimiek en gebaar, maar vooral door haar stem. Schijnbaar moeiteloos maakt zij ingewikkelde melodische wendingen, schakelt ze van hoog naar laag en van volumineus naar minimaal, van easy listening naar totaal expressief.
Shows
Wrijving - Marij en Kornelis
Wrijving - Marij en Kornelis

Vanaf755


Videos
 • De keizer en de nachtegaal
  De keizer en de nachtegaal

  Vanaf465 Theateracts

 • Monsieur Baguette
  Monsieur Baguette

  Vanaf460 Theateracts

 • Lopende Bomen
  Lopende Bomen

  Vanaf850 Theateracts

Wrijving - Marij en Kornelis boeken doe je zelf!
Theateracts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Theateracts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Wrijving - Marij en Kornelis beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Theateracts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Wrijving - Marij en Kornelis liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Wrijving - Marij en Kornelis wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Wrijving - Marij en Kornelis boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Theateracts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.