Search icon

X-Tension

X-Tension

Acts - clinics and shows
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De crème de la crème uit de danswereld in 1 groep. Dat is wat X-tension is. Onder leiding van Gerald van Windt is de groep een ongekend succes geworden. Een fantastische dansgroep die een enorme toevoeging is op uw feest. Dankzij zijn unieke, stoere dansstijl en creativiteit is hij één van ’s lands meest gevraagde choreografen en een gerespecteerde regisseur in binnen- en buitenland. In 1993 richtte hij de dansgroep X-Tension op. De groep is inmiddels een begrip geworden: o.a. LL Cool J, Lionel Richie, Ruth Jacott, Rene Froger, Gordon, Trijntje Oosterhuis, TMF Awards, MTV Awards, Philips, L’Oreal: vertrouwden de choreografie en regie van hun shows aan Gerald toe. Gerald’s dansgroep “The X-Tension dansers”, samen gesteld uit de top van de dansscène, is een unieke mix van academisch geschoolde dansers, streetdancers en breakdancers. The X-Tension dansers begeleiden nationale en internationale artiesten, dansen in clubs, bij concerten, evenementen, theatershows, modeshows en productpresentaties. Denk aan producties en dansshows van Popstars, X-factor, Op zoek naar Jozef, Mary Poppins, Evita en My name is Michael, de Televizierring en het Musical Awards Gala. Diverse van hen zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot nationale tv-persoonlijkheden. Denk aan Sylvana Simons, Anatevka Bos, Jimmy Gulzar en Judith Pronk.
Shows
X-Tension
X-Tension

Prijs op aanvraag

Genres
AllroundDanceHipHopLevenslied / volksPopRnB

Videos
 • Kindervoorstelling: Volle Bak
  Kindervoorstelling: Volle Bak

  Vanaf1150 Dansshows

  Allround
 • Zouk Dansshow
  Zouk Dansshow

  Vanaf455 Dansshows

  Latin
 • Striptease groepen
  Striptease groepen

  Vanaf350 Dansshows

X-Tension boeken doe je zelf!
Dansshows boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Dansshows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is X-Tension beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Dansshows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat X-Tension liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van X-Tension wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je X-Tension boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Dansshows meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.