Search icon

Xclusive

Xclusive

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Gewoon bijzonder….of bijzonder gewoon ? Bijzonder, all-round, super spontaan, jarenlange ervaring, feest gegarandeerd, enthousiast, het zijn allemaal van die krachttermen die iedere band steeds maar weer gebruikt om te vertellen hoe goed ze zijn. Natuurlijk willen wij ook laten weten dat wij bijzonder zijn, maar wat is nu zo bijzonder? Onze basis bezetting met een gedreven drummer, stuwende bassist, vingervlugge toetsenist, geweldig solerende gitarist, fantastische zanger en superspontane zangeres, is dat nu zo bijzonder ? Of onze XL formatie, waarbij de basis bezetting nog eens wordt aangevuld met vijf geweldig enthousiaste muzikanten in de vorm van een super strakke 4 koppige blazersectie en een gedreven percussionist ? Wellicht zijn het onze optredens op intieme bruiloften, personeelsavonden, dorpsfeesten, feesttenten of op grote podia tijdens een festival ? Of is het toch de goede techniek met perfect geluid en spectaculaire lichtshow ? Wij weten het niet Maar toch spelen wij graag op uw feest, gewoon., maar toch ook om er iets bijzonders van te maken, want één ding weten wij wel zeker en dat is dat wij allemaal een enorme passie hebben voor muziek en voor een super feest! Natuurlijk spelen wij dan de lekkerste Dance Classics en doen we de jaren 70 en 80 herleven. Maar ook de hedendaagse en Nederlandstalige muziek komt voorbij. Onze standaard bezetting biedt u dan ook alle zekerheid voor een geslaagd feest, maar met onze uitgebreide XL bezetting gaat het dak er gegarandeerd van af! Eigenlijk is er maar één mogelijkheid. overtuig u zelf! Kijk eens op onze website of kom langs bij één van onze optredens. Xclusive Gewoon, of toch een beetje bijzonder ?
Shows
Xclusive
Xclusive

Vanaf2995

Genres
AllroundDance ClassicsEighties / 80´sFeestInstrumentaalPopSeventies / 70`sTop 40

Videos
 • De Rockstieren
  De Rockstieren

  Op aanvraag Allround

  FeestRock
 • Kermis Party
  Kermis Party

  Vanaf1025 Allround

  Eighties / 80´sLevenslied / volks
 • Fragment
  Fragment

  Op aanvraag Allround

  Allround
Xclusive boeken doe je zelf!
Allround boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Xclusive beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Xclusive liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Xclusive wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Xclusive boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Allround meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.