Search icon

Bands
Engels
Beschikbaarheid opvragen

Xperience Live is de allernieuwste sensatie van dit moment. Het is de meest ultieme live belevenis waar men gewoon niet meer omheen kan. Een concept waarbij men de totale ervaring van live muziek en entertainment zal gaan beleven. Een onuitwisbare belevenis waar nog lang over zal worden nagepraat. Xperience Live bezielt een enthousiaste groep ervaren muzikanten die maar al te goed beseft hoe je van ieder optreden een onvergetelijk feest moet maken. Xperience Live dankt haar spraakmakende en overweldigende succes aan diversiteit en professionaliteit. Elk feest is opnieuw weer een hele persoonlijke belevenis. Daarom biedt Xperience Live voor iedere gelegenheid een passend concept. Naast het Xperience Live Basic concept heeft men ook de mogelijkheid te kiezen voor Xperience Live Non-Stop Music met een ervaren DJ die de muzikale wensen van het publiek zal laten uitkomen. Voor het maatwerk bieden wijXperience Live, Create Your own Xperience. Hier heeft men onder meer de mogelijkheid Xperience Live te boeken met een fantastische zangeres voor een extra dimensie. Maar ook het publiek zal een belangrijk deel uitmaken van de avond, wanneer er diverse talenten worden uitgedaagd het live tegen elkaar op te nemen in de XL versie van The Voice. Het overweldigende succes is niet alleen te danken aan dit vernieuwde concept, maar ook aan de grote hoeveelheid nummers die elkaar in een razend tempo zullen afwisselen en overtreffen. Van de meest gedraaide rock klassiekers tot aan de grootste hits uit de charts en dat allemaal puur live, waardoor je wordt meegezogen in het ultieme muzikale gevoel. Xperience Live. Zorg dat je er deel van uitmaakt, want deze beleving mag je niet missen!
Shows
Xperience Live
Xperience Live

Vanaf2450

Genres
AllroundFeestInstrumentaal

 • Marcus & Taylor Feestband
  Marcus & Taylor Feestband

  Op aanvraag Coverbands

  AllroundFeest
 • Come Again
  Come Again

  Vanaf1295 Coverbands

  PopRock
 • Jazzpedition
  Jazzpedition

  Vanaf1495 Coverbands

  AchtergrondmuziekJazz
Xperience Live boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Xperience Live online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Xperience Live net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Coverbands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Xperience Live beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Xperience Live liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Xperience Live wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Xperience Live boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Coverbands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.