Search icon

Artiesten
Nederlands
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
YENS is een singer-songwriter met een eigen repertoire. Zingt in de genre NederPop en zijn muziek is bet beste te omschrijven als hedendaagse Nederlandse popmuziek. Op zijn muziek loop je geen polonaise en is juist bedoeld voor mensen die willen luisteren naar wat YENS te zeggen heeft.
Shows:
 • YENS - Huiskamer optredenVanaf75
 • YENS - Solo akoestische optreden.Vanaf150
 • YENS - Band optredenVanaf1500
Genres
Levenslied / volksPop

Videos
Foto's
 • Fair Phillis Loopstation
  Fair Phillis Loopstation

  Op aanvraag Zangers

  AllroundPop
 • Ivar Oosterloo
  Ivar Oosterloo

  Op aanvraag Zangers

  Pop
 • Lytse Hille
  Lytse Hille

  Vanaf995 Zangers

  FeestFout

YENS boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is YENS beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat YENS liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van YENS wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je YENS boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.