Search icon

Young Teach

Young Teach

Artiesten
Nederlands
Engels
Covers
Eigen nummers
Direct boeken met goedkeuring

Aanvragen
Teach is een jonge energieke MC die leeft voor aandacht en enthousiasme. Sinds 2018 brengt hij zijn eigen muziek uit en heeft daarmee al ongeveer een miljoen streams vergaard op Spotify. In de afgelopen vijf jaar heeft hij tientallen keren met eigen materiaal opgetreden. Hij zet echter het belang van het feest boven zijn drang om zijn eigen materiaal te spelen. Het gaat het hem er om om een energiek, interactief optreden op te zetten dus speelt hij daarom nummers waarvan hij weet dat de zaal deze mee zal gaan zingen.
Shows:
 • Young TeachVanaf500
Genres
FeestFoutHipHopPopRapUrban

Videos
Foto's
 • Ares
  Ares

  Op aanvraag Rappers

  RapUrban
 • Bizzy Blaze
  Bizzy Blaze

  Vanaf475 Rappers

  HipHopRap
 • Shock Elias
  Shock Elias

  Op aanvraag Rappers

  RapUrban

Young Teach boeken doe je zelf!

Rappers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Rappers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Young Teach beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Rappers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Young Teach liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Young Teach wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Young Teach boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.