Search icon

Zakendame standbeeld

Zakendame standbeeld

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Deze zakendame verkoopt nog zout aan de slakken. Heb jij zin om even goed zaken te doen op jouw evenement, gecombineerd met een flinke dosis leedvermaak. Deze aantrekkelijke dame doet graag zaken met u. Maar dan wel naast haar op de bank onder het genot van een kopje thee, lekker close. Durft u? Deze act is door haar grote ‘stopkracht’ uitstekend in te zetten in uw beursstand. Tip: Gebruik deze act om het gastenboek op te laten tekenen! Deze dame nodigt iedereen hiertoe van harte uit. Het levende standbeeld zal 3x40 minuten spelen binnen een tijdsbestek van 4 uur.
Shows
Zakendame standbeeld
Zakendame standbeeld

Vanaf500


 • Rockster
  Rockster

  Vanaf250 Theateracts

 • Wrijving - Marij en Kornelis
  Wrijving - Marij en Kornelis

  Vanaf755 Theateracts

 • Brammetje en de zeemeermin
  Brammetje en de zeemeermin

  Vanaf250 Theateracts

Zakendame standbeeld boeken doe je zelf!
Theateracts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Theateracts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Zakendame standbeeld beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Theateracts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Zakendame standbeeld liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Zakendame standbeeld wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Zakendame standbeeld boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Theateracts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.