Search icon

Zanger & Entertainer Rian

Zanger & Entertainer Rian

Artiesten
Nederlands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Luister, dans & geniet!
Zanger -en entertainer, de combinatie van een dijk van een stem, een vlotte presentatie en een zeer breed repertoire staan garant voor top amusement. Van Hazes tot Robbie Williams, van Borsato tot Michael Buble, u vraagt "wij draaien" en de tent gaat op zijn kop. Rian is avondvullend maar ook voor een of twee setjes te boeken. Dit kan ook in thema vorm met alleen Nederlandstalig of disco repertoire. Bent u op zoek naar rustige, sfeervolle en toch hippe achtergrondmuziek waarbij uw gasten elkaar kunnen verstaan? Wilt u passende muziek bij uw dinerdansant? Ook voor dit soort gelegenheden is Rian uitermate geschikt. Hij beheerst elk muziekgenre en sluit naadloos aan bij elke festiviteit! Het gevarieerde repertoire wordt in overleg met de klant bepaald. Rian is ook te boeken samen met zijn band Vivelevink.
Shows:
 • Zanger & Entertainer RianVanaf450
Genres
AchtergrondmuziekAllroundDiscoLevenslied / volksPop

Videos
 • Ruben Annink
  Ruben Annink

  Op aanvraag Zangers

  AllroundCeremonie
 • Nanne Meijer
  Nanne Meijer

  Op aanvraag Zangers

 • Fair Phillis Loopstation
  Fair Phillis Loopstation

  Op aanvraag Zangers

  AllroundPop

Zanger & Entertainer Rian boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Zanger & Entertainer Rian beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Zanger & Entertainer Rian liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Zanger & Entertainer Rian wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Zanger & Entertainer Rian boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.