Search icon

Zangeres Petra

Zangeres Petra

Artiesten
Nederlands
Engels
Duits
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Professionele zangeres die met haar zeer brede repertoire van jazzy, disco, soul tot Nederlandstalig en Duits van elk feest, of event een succes maakt! Zangeres Petra is een zeer allround professioneel zangeres met heel breed repertoire op een borrel terras of feestje van achtergrond tot swingende top 40 en soul en disco uit de jaren 70 tot het levenslied en foute repertoire aan toe.Zij maakt van elk prive feest, bruiloft of bedrijfsfeest een feest en kan met haar zeer brede repertoire alle kanten op en past zich aan aan het publiek en gaat van Norah Jones naar Aretha Franklin en Tina Turner naar feestmuziek van André Hazes naar Duitstalig Helene Fischer met 100% feestgarantie! Ze zet elk feest op z’n kop! Verzoekjes zijn zeer welkom op de avond omdat daarmee de interactie nog groter wordt.Heb je een feest,borrel of event boek Petra!
Shows:
 • Knal show feest zangeres PetraVanaf325
 • avondvullend optredenVanaf375
Genres
AchtergrondmuziekApres-skiDance ClassicsDiscoEighties / 80´sFeestLevenslied / volksNineties / 90`sNu-discoOktoberfestPopReggaeTop 40

Videos
Foto's
 • Donna Lynton
  Donna Lynton

  Op aanvraag Zangeressen

  Dance ClassicsEighties / 80´s
 • Tamara Tol
  Tamara Tol

  Op aanvraag Zangeressen

  AllroundLevenslied / volks
 • Maribelle
  Maribelle

  Op aanvraag Zangeressen

  AllroundDance Classics

Zangeres Petra boeken doe je zelf!

Zangeressen zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Zangeres Petra beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Zangeres Petra liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Zangeres Petra wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Zangeres Petra boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.