Search icon

Zarayda Groenhart

Zarayda Groenhart

Presentatoren
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Zarayda Groenhart begon haar presentatiecarrière bij The BOX en toen de clipzender verdween, stapte ze over naar TMF. Daarnaast was ze enige tijd presentatrice bij radiostation FUNX. Sinds februari 2007 werkt Zarayda bij BNN. Ze deed programma’s als URBNN en STATE TV. Momenteel presenteert Zarayda samen met collega Nicolette Kluijver het programma Spuiten & Slikken en maakt ze deel uit van het vaste team van Try Before You Die. Daarnaast heeft Zarayda een column in mannenglossy JFK, schrijft ze op freelance basis voor verschillende bladen en blogt ze over haar dagelijkse beslommeringen op www.kleurrijkeblog.nl Zarayda Groenhart is te boeken voor presentaties en Meet & Greet. Showfacts Presentaties: -Presentaties voor evenementen, beurzen en congressen -Presentaties op basis van maximaal 4 uur -Inclusief voorbespreking op de dag van het evenement Showfacts Meet & Greet / Bartending: – Meet & Greet / Bartending voor 1 uur
Shows
Zarayda Groenhart
Zarayda Groenhart

Vanaf1475


Videos
 • Tim Douwsma
  Tim Douwsma

  Vanaf1995 Presentatoren

  Levenslied / volks
 • Frank Bouman van Veen
  Frank Bouman van Veen

  Op aanvraag Presentatoren

 • Sebastiaan Kieft - Dagvoorzitter
  Sebastiaan Kieft - Dagvoorzitter

  Vanaf850 Presentatoren

Zarayda Groenhart boeken doe je zelf!
Presentatoren boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Zarayda Groenhart beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Zarayda Groenhart liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Zarayda Groenhart wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Zarayda Groenhart boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Presentatoren meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.