Search icon

Zijn er nog vragen? - Magic Cabaret Act

Zijn er nog vragen? - Magic Cabaret Act

Acts, clinics & shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Humor, Magie en Interactie - dat zijn de ingrediënten van Janse's magische cabaret show. Deze act is zeer geschikt als After Diner Show, als intermezzo tijdens uw congres of als onderdeel van uw festival. Janse's vermogen om moderne goochelact te combineren met humor en drama werd beloond met een tweede prijs op de Nederlandse Kampioenschappen voor de Goochelkunst in 2016. 'Zijn er nog vragen?' - is in het kader van een goochelact een tamelijk overbodige vraag. Natuurlijk zijn er vragen! Niet in de laatste plaats: 'Hoe doe je dat?' In deze verrassende podiumact combineert prijswinnende goochelaar Janse Heijn ijzersterke trucs met filosofische grapjes en interessante observaties over het menselijk brein. Hoe zijn trucs werken legt Janse natuurlijk niet uit - maar hij geeft wel antwoord op een nog veel interessantere vraag: wáárom werkt het? "Ik had Janse ingehuurd om op mijn verjaardag een verrassings-act te komen doen. Ik ben ontzettend fan van kaarttrucs en had dan ook hoge verwachtingen. Janse heeft deze verwachtingen meer dan overtroffen: het was echt fantastisch! Al zijn trucs (ook die zonder kaarten) zitten goed in elkaar en daarnaast is zijn verbale verpakking ervan ontzettend vermakelijk. Mijn vrienden en ik vragen ons nog steeds af hoe die ene truc nou in elkaar zat..."
Shows:
 • Zijn er nog vragen? - Magic Cabaret ActVanaf400

Videos
 • Labyrinth - De Magische Familieshow
  Labyrinth - De Magische Familieshow

  Vanaf300 Illusionisten

 • Tafel Goochelaar Jasper Oberon
  Tafel Goochelaar Jasper Oberon

  Vanaf395 Illusionisten

 • Magie Culinair | Ton Bal
  Magie Culinair | Ton Bal

  Vanaf1450 Illusionisten

Zijn er nog vragen? - Magic Cabaret Act boeken doe je zelf!

Illusionisten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Illusionisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Zijn er nog vragen? - Magic Cabaret Act beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Illusionisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Zijn er nog vragen? - Magic Cabaret Act liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Zijn er nog vragen? - Magic Cabaret Act wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Zijn er nog vragen? - Magic Cabaret Act boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.