Search icon

Zijn er nog vragen? - Magic Cabaret Act

Zijn er nog vragen? - Magic Cabaret Act

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Humor, Magie en Interactie - dat zijn de ingrediënten van Janse's magische cabaret show. Deze act is zeer geschikt als After Diner Show, als intermezzo tijdens uw congres of als onderdeel van uw festival. Janse's vermogen om moderne goochelact te combineren met humor en drama werd beloond met een tweede prijs op de Nederlandse Kampioenschappen voor de Goochelkunst in 2016. 'Zijn er nog vragen?' - is in het kader van een goochelact een tamelijk overbodige vraag. Natuurlijk zijn er vragen! Niet in de laatste plaats: 'Hoe doe je dat?' In deze verrassende podiumact combineert prijswinnende goochelaar Janse Heijn ijzersterke trucs met filosofische grapjes en interessante observaties over het menselijk brein. Hoe zijn trucs werken legt Janse natuurlijk niet uit - maar hij geeft wel antwoord op een nog veel interessantere vraag: wáárom werkt het? "Ik had Janse ingehuurd om op mijn verjaardag een verrassings-act te komen doen. Ik ben ontzettend fan van kaarttrucs en had dan ook hoge verwachtingen. Janse heeft deze verwachtingen meer dan overtroffen: het was echt fantastisch! Al zijn trucs (ook die zonder kaarten) zitten goed in elkaar en daarnaast is zijn verbale verpakking ervan ontzettend vermakelijk. Mijn vrienden en ik vragen ons nog steeds af hoe die ene truc nou in elkaar zat..."
Shows
Zijn er nog vragen? - Magic Cabaret Act
Zijn er nog vragen? - Magic Cabaret Act

Vanaf400


Videos
 • Goochelaar Chris
  Goochelaar Chris

  Vanaf275 Illusionisten

 • Goochelshow Mister Magic
  Goochelshow Mister Magic

  Vanaf400 Illusionisten

 • Peter Stand-up Magic
  Peter Stand-up Magic

  Vanaf1650 Illusionisten

Zijn er nog vragen? - Magic Cabaret Act boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Zijn er nog vragen? - Magic Cabaret Act online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Zijn er nog vragen? - Magic Cabaret Act net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Illusionisten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Illusionisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Zijn er nog vragen? - Magic Cabaret Act beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Illusionisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Zijn er nog vragen? - Magic Cabaret Act liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Zijn er nog vragen? - Magic Cabaret Act wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Zijn er nog vragen? - Magic Cabaret Act boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Illusionisten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.