Search icon

Zingend Telegram Jacob Kooimans

Zingend Telegram Jacob Kooimans

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Iemand een onvergetelijk cadeau geven doe je met de Zingend Telegram Jacob Kooimans. Hij zorgt ervoor dat de stemming er gelijk goed in zit. Met de Zingend Telegram Jacob Kooimans kan het feest niet meer stuk. Wil je een gedenkwaardig felicitatie moment op het feest van je familie, geliefden, vrienden of collega’s? Of wil je iemand een onvergetelijk en origineel verjaardagscadeau geven? Een act waarmee je de stemming er in ene keer inkrijgt? Bestel dan een Zingend Telegram! Laat de jarige, het bruidspaar of de jubilaris op humoristische, maar respectvolle wijze in het zonnige middelpunt schitteren. Persoonlijk en spraakmakend. Een Zingend Telegram is bijzonder geschikt als felicitatiedienst of als surprise die hij of zij niet snel zal vergeten! Bovendien brengt onze telegramservice graag complimenten, beterschap wensen, liefdesbetuigingen of anderszins verrassende boodschappen over. Iedereen verdient minimaal één keer in z’n leven een Zingend Telegram! Waarom een Zingend Telegram als cadeau? - Deze dynamische Zingende Postbode brengt de feeststemming er meteen in - Je wilt de hoofdpersoon en de gasten ontroeren of bedanken met een persoonlijke muzikale felicitatie - Met dit exclusieve en originele cadeau zet je de jarige op humoristische wijze in het centrum van de belangstelling - Je houdt de ontvanger een komische of prikkelende spiegel voor - De levenswandel van de jarige wordt na afloop een interessant gespreksonderwerp voor de gasten - Met een Zingend Telegram als verrassing zorg je voor een onvergetelijk moment op het feest waar iedereen het nog lang over heeft! - Je wilt een boodschap overbrengen aan de jarige, maar je kunt of wilt dit zelf niet doen Met behulp van gegevens die je van te voren over de hoofdpersoon doorgeeft aan onze Zingende Postbode Jacob Kooimans van STS, Singing Telegram Services, schrijft hij geheel op maat een aantal op de persoon geschreven humoristische teksten en liednummers. Je zingende felicitatie, gelukwens en surprise bezorgen wij op de werkvloer, in de feestzaal, in een eet- of drinkgelegenheid of gewoon in de huiskamer. Tijdens de koffie, het diner, het werk of de feestavond valt Jacob met de deur in huis. Onze zingende en swingende bezorger neemt zelf de muziek mee en het Zingend Telegram wordt gezongen en uitgevoerd op vrolijke en toegankelijke muziek. Uit het nostalgische muziekkoffertje van de Zingende Postbode klinkt de begeleidende muziek. De hoofdpersoon krijgt de teksten na afloop overhandigd, zodat hij of zij na afloop de teksten nog eens rustig na kan lezen. Desgewenst bezorgen wij ook een mooie bos bloemen, taart of fles champagne bij het muzikale telegram.
Shows
Zingend Telegram Jacob Kooimans
Zingend Telegram Jacob Kooimans

Vanaf245


Videos
 • De Schoonmaaksters
  De Schoonmaaksters

  Vanaf700 Animatie acts

 • Lucky Luke op Stelten!
  Lucky Luke op Stelten!

  Vanaf1325 Animatie acts

 • Rijdende Robot
  Rijdende Robot

  Vanaf1050 Animatie acts

Zingend Telegram Jacob Kooimans boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Zingend Telegram Jacob Kooimans online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Zingend Telegram Jacob Kooimans net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Animatie acts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Animatie acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Zingend Telegram Jacob Kooimans beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Animatie acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Zingend Telegram Jacob Kooimans liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Zingend Telegram Jacob Kooimans wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Zingend Telegram Jacob Kooimans boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Animatie acts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.