Search icon

ZO! Gospel Choir

ZO! Gospel Choir

Artiesten
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Het ZO! Gospel Choir onderscheidt zich door jeugdig enthousiasme, veelzijdig repertoire en niet onbelangrijk, discipline! Het koor komt altijd uitermate goed voorbereid bij de opdrachtgever aan en vooraf wordt alles tot in detail afgestemd. Rocket maakte kennis met dit geweldige koor door de bijdrage die zij hebben geleverd aan optredens van Glennis Grace en Thomas Berge en ziet vooral potentie in de solo optredens die het koor kan verzorgen. Te denken valt aan huwelijken, openingen en bedrijfsfeesten/presentaties maar ook begrafenissen (wordt steeds vaker gevraagd…) dinner shows en als backing vocals. Het ZO! Gospel Choir staat onder muzikale leiding van Berget Lewis en Shirma Rouse en brengt een aanstekelijke mix van Black Gospel, Soul, R & B en Pop die het publiek iedere keer weer op de banken weet te krijgen. Om een paar titels te noemen: Respect en Think van Aretha Franklin, Man in the Mirror van Michael Jackson en Midnight Train to Georgia van Glady Knight & The Pips. Er zijn altijd minimaal 12 leden aanwezig en het koor kan optreden met orkestband of live begeleiding door een pianist of complete band. Er is een keuze te maken tussen diverse moderne outfits maar bewust worden er geen ‘gospeljurken’ gedragen.
Shows:
 • ZO! Gospel ChoirVanaf3050
Genres
CeremonieGospel

Videos
 • Zwingin Close Harmony Koor
  Zwingin Close Harmony Koor

  Op aanvraag Zangkoren

  JazzSoul
 • De Zingende Barmannen
  De Zingende Barmannen

  Vanaf1445 Zanggroepen

  FeestLevenslied / volks
 • Sylvia Samson
  Sylvia Samson

  Op aanvraag Zangeressen

  CeremonieDance Classics

ZO! Gospel Choir boeken doe je zelf!

Zangkoren zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangkoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is ZO! Gospel Choir beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangkoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat ZO! Gospel Choir liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van ZO! Gospel Choir wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je ZO! Gospel Choir boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.