Search icon

Zuid Amerikaans of Indianen themafeest

Zuid Amerikaans of Indianen themafeest

Acts - clinics and shows
Nederlands
Engels
Duits
Spaans
Beschikbaarheid opvragen

Wij verzorgen een compleet Indianen themafeest op maat, met live-muziek, DJ, dansshows en decoratie. De Indianen show is ook "los" te boeken van het themafeest arrangement. Zo kan uw Indianen feest er uit zien..... De gasten worden muzikaal ontvangen door een Apache indiaan die verschillende soorten panfluiten en gitaar speelt. De locatie is volledig gedecoreerd in Zuid-Amerikaanse Indianen stijl, met Zuid-Amerikaanse decors, palmbomen, cactussen. Ook het personeel is in Indianenponchos uitgedost De avond wordt geopend door een charmante Indiaanse presentatrice.

Weldra klinken de eerste tonen van de mysterieuze panfluitmuziek uit Peru, Bolivia, Equador en de rest van het Andesgebergte..... Mystieke Inca danseressen verschijnen op het toneel en dansen op de livemuziek. De Inca indianenshow begint met originele traditionele panfluitmuziek uit de Andes, live muziek gespeeld door Los del Sol en prachtige danseressen in Peruaanse Inca-kostuums. U waant zich in de bergen van de Cordillera de los Andes en ziet bijna de Condor voorbij vliegen...


*Een compleet themafeest met All in-formule, bestaande uit, DJ, Zuid-Amerikaaans tweemansorkest Los del Sol en div. animaties en dansshows (Zuid-Amerikaanse dans, panfluitwedstrijd, een Zuid-Amerikaanse carnavalsshow in glitterbikini met pluimen en als slot act een spectaculaire limboshow met vuuract). In bijlage is daarvan een offerte meegestuurd. De formule is uit te breiden met een muzikale ontvangstact, extra danseressen en/of decoratie. De meeste klanten kiezen voor deze formule, omdat hiermee ambiance verzekerd is! Daarna kan u besluiten om onze dj of uw eigen dj eventueel verder te laten zorgen voor de feestsfeer.

Shows
Indianen themafeest
Indianen themafeest

Vanaf1250

Zuid Amerikaans themafeest
Zuid Amerikaans themafeest

Vanaf1250


Video’s
Foto's
 • Entree Act - Tissue Act
  Entree Act - Tissue Act

  Vanaf750 Event shows

 • Champagne Ring - Aerial Hoop
  Champagne Ring - Aerial Hoop

  Vanaf500 Event shows

 • Gene Travis One Man Show Band
  Gene Travis One Man Show Band

  Vanaf650 Event shows

Zuid Amerikaans of Indianen themafeest boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Zuid Amerikaans of Indianen themafeest online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Zuid Amerikaans of Indianen themafeest net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Event shows boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Event shows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Zuid Amerikaans of Indianen themafeest beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Event shows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Zuid Amerikaans of Indianen themafeest liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Zuid Amerikaans of Indianen themafeest wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Zuid Amerikaans of Indianen themafeest boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Event shows meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.