Search icon

Zwanen

Zwanen

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Dansende Zwanen. Zij lijken te dansen in het water. Deze elegante Zwanen nemen de tijd om zich te laten zien. Parmantig strekken zei hun vleugels uit om heen en weer te paraderen. Als de gloed van de eerste zonnestralen tot hen doordringt, fonkelen hun diamanten en beginnen ze langzaam, ritmisch te bewegen van de elegantste balletten in de natuur: De dansende zwanen omgeven van de liefde en elegantie. Een prachtige act tevens eyecatcher voor uw winkelcentra of opening van uw bruiloft of evenement, festival act, showontvangst, ontvangst entertainment, festival act, opening act.
Shows
Zwanen
Zwanen

Vanaf600


 • Mr. Image Theatre
  Mr. Image Theatre

  Vanaf1250 Ontvangstacts

 • Winterbok
  Winterbok

  Vanaf400 Ontvangstacts

 • Marcel Harmsen - bedrijfscabaretier
  Marcel Harmsen - bedrijfscabaretier

  Vanaf1885 Ontvangstacts

Zwanen boeken doe je zelf!
Ontvangstacts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Ontvangstacts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Zwanen beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Ontvangstacts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Zwanen liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Zwanen wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Zwanen boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Ontvangstacts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.