Search icon

Accordeonist - Zanger - Entertainer Peer

Accordeonist - Zanger - Entertainer Peer

Muzikanten
Nederlands
Overig
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Al meer dan 25 jaar professioneel muzikant/troubadour. Hoofddoel is er elke keer weer een gezellige happening van te maken! Ik gebruik geen installatie, zodat ik mij altijd onder de mensen kan begeven en hen bij het optreden kan betrekken. Er kunnen verzoeken worden geplaatst, er kan meegezongen worden en gedanst. Door de veelzijdigheid van mijn repertoir, dat ik in al die jaren heb opgebouwd, is er voor elk wat wils: van Ierse ballades tot Franse chansons, van Hollandse meezingers tot swing of rock & roll. Lang geleden, tijdens mijn studie, heb ik mij toegelegd op vreemde talen, met name Frans, Spaans en Grieks. Veel van mijn repertoir komt dan ook uit die landen. Naast mijn solowerk maak ik deel uit van Kees Ouwejan & Makkers, een groep die al sinds 1976 bestaat, en die nog steeds floreert! Ook speel ik gitaar in de zeemansmuziekgroep Windkracht 8.
Shows:
 • Optreden solo Zanger / TroubadourPrijs op aanvraag
Genres
AchtergrondmuziekInstrumentaalFeestHillbillyKlassiek

 • Accordeonensemble Virtuosa
  Accordeonensemble Virtuosa

  Vanaf660 Accordeonisten

  Klassiek
 • Muziek Piet - Accordeon (Sinterklaas)
  Muziek Piet - Accordeon (Sinterklaas)

  Vanaf350 Accordeonisten

  Sinterklaas
 • Accordeonist - zanger Jaap
  Accordeonist - zanger Jaap

  Op aanvraag Accordeonisten

  AllroundTop 40

Accordeonist - Zanger - Entertainer Peer boeken doe je zelf!

Accordeonisten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Accordeonisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Accordeonist - Zanger - Entertainer Peer beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Accordeonisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Accordeonist - Zanger - Entertainer Peer liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Accordeonist - Zanger - Entertainer Peer wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Accordeonist - Zanger - Entertainer Peer boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.