Search icon

Sprekers boeken doe je zelf

Thema's en gelegenheden.

bruiloft dj boeken
verjaardag boeken
foodtrucks boeken thema
bedrijfsevenementen boeken

Populaire acts

Hans Kazan
hans kazan populair

Zelf boekingen regelen was nog nooit zo makkelijk.

Wij zijn het full-service platform voor het boeken van live muziek & entertainment

01
Blader door het aanbod
Bekijk het enorme entertainment aanbod! Voor elke gelegenheid een passende act!
02
Boek de artiest
Jouw ideale act boek je gemakkelijk en snel in slechts een paar stappen!
03
Geniet gegarandeerd van entertainment
Wacht niet langer met boeken! Leg jouw favoriete artiest vast en beleef een onvergetelijk moment!

SPREKERS BOEKEN OF HUREN 

Ben je opzoek naar een interessante spreker voor je evenement? Via TotalBookings kan je eenvoudig, aangenaam en veilig entertainment boeken. Je bent rechtstreeks in contact met de artiest, act of spreker.  Alles wordt via het platform geregeld, wat jou veel tijd bespaard.  

Heb je weleens nagedacht aan het inhuren van een spreker? Goed idee! De presentatie van een professionele spreker kan van grote meerwaarde zijn voor je evenement. Of het nu een workshop, een presentatie of een Q&A betreft, met het toevoegen van een bekende spreker maak je jouw evenement onvergetelijk.  

VERSCHILLENDE ONDERWERPEN EN BEKENDE SPREKERS 

Vloggen, duurzaamheid, marketing, sport, cabaret: genoeg onderwerpen te vinden op TotalBookings! Een passende spreker voor jouw gelegenheid vind je zo!  

Ook vind je bekende sprekers terug op ons platform, denk hierbij aan Jochem Myer die de nodige humor mee brengt, Monica Geuze, die alles kan vertellen over sociale media of Andy van der Meijde die zeker wat meer kan vertellen over zijn biografie.   

ZORGELOOS EEN SPREKER BOEKEN  

Waarschijnlijk denk je dat het boeken van entertainment een tijdrovende bezigheid is, waar veel bij komt kijken. Maar niets is minder waar. TotalBookings neemt al je zorgen uit handen. Via het boekingssysteem worden alle stappen duidelijk uitgelegd. Rechtstreeks contact met de act is mogelijk. Het contact de offertes, contracten en betalingen verlopen allemaal via het platform. Er is geen tussenkomst van anderen meer nodig. Het platform biedt jou alle tools om zélf een boeking te regelen. Want je kan het allemaal zelf.  

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN  

Heb je de ideale spreker voor jouw evenement gevonden? Dan is het tijd om te boeken! Je kunt direct boeken, maar een offerte aanvragen is natuurlijk ook mogelijk. Je kunt hiervoor kosteloos een aanvraag indienen, waarnaar je een overzicht van de kosten krijgt. Vervolgens kun je de aanvraag omzetten in een boeking en de act boeken!   

Kom je ergens niet uit? Stel gerust je vraag via de chatfunctie of stuur een mailtje. We denken graag met je mee! Je kan ook eerst tussen onze veelgestelde vragen kijken of je vraag hiertussen staat. Of bekijk het helpcentrum, hier vind je heel veel informatie over verschillende onderwerpen.    

Wacht niet langer en zoek, vind en boek je favoriete spreker voor jouw evenement!