Search icon

Accordeoniste Greetje de Oude

Accordeoniste Greetje de Oude

Muzikanten
Nederlands
Engels
Spaans
Overig
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Een accordeoniste die de sfeer altijd meebrengt. Met een breed aanbod van muziek past Greetje altijd bij jouw evenement!
Franse Musette, Chansons (de echte Parijse sfeer), Zigeuner, Gypsy jazz, Klezmer, Tango, Italiaans, Tarantella's, Spaans, Hot-club de France, Caribisch, Salsa en als dat gewenst is zingt zij ook het Amsterdamse lied en andere meezingers. Greetje speelt mobiel en akoestisch en is daarom zeer geschikt voor elke feestelijke gelegenheid zowel binnen als buiten: receptie, bruiloft, verjaardag, diner, bedrijfsfeest, boottocht, team-uitje en themadagen. Greetje de Oude is geboren in Amsterdam en speelt vanaf haar 6de jaar accordeon. Zij is afgestudeerd in 1993 als docente en uitvoerend musicus aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam. Zij speelt in diverse muziektheater- cabaret- dans- en musicalproducties. Zij werkte voor het Filmmuseum in Amsterdam, Moskou, Bologne en Parijs. Zo componeert zij de muziek bij authentieke, gerestaureerde stomme films. In THE PASSION speelde en arrangeerde zij het lied Ken jij mij. Trad op voor de Nederlandse Ambassade in Nigeria voor Koningsdag. Zij mocht 3 maanden in Japan werken als muziekduo Accorde Vi in Nagasaki. Opende het Rijksmuseum voor T.V. Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in het spelen van feestelijke muziekstijlen uit vele landen en daarnaast geeft zij diverse zang- en dansworkshops. Zij treed vaak op met haar zigeuner duo Accorde Vi, het Caribische bandje La Bandita en het Amsterdamse trio Brokkie Amsterdam. Zij is part-time docente aan diverse muziekscholen en dirigent van diverse koren van Pop- Shanty- tot Smartlap. WORKSHOP - SMARTLAPPEN ZINGEN De smartlappen-workshop is een van de leukste groepsevenementen en bedrijf/personeelsuitjes van het jaar. O.l.v. Greetje, die geboren en getogen is in de Jordaan, zingen we smartlappen en Amsterdamse meezingers met accordeonbegeleiding. Zij komt zingen op uw locatie en is geschikt voor kleine of grote groepen. U krijgt tekstboekjes waar 50 leuke en bekende liedjes in staan, zodat iedereen uit volle borst kan meezingen! https://www.youtube.com/watch?v=r4zSfCGMVig
Shows:
 • Accordeoniste Greetje de OudeVanaf325

Videos
 • A Bailar Duo
  A Bailar Duo

  Vanaf615 Duo’s

  Latin
 • Fluitist Paul Smithuis
  Fluitist Paul Smithuis

  Vanaf355 Fluitisten

  JazzKlassiek
 • Funfare
  Funfare

  Vanaf1275 Orkesten

  CarnavalFeest

Accordeoniste Greetje de Oude boeken doe je zelf!

Accordeonisten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Accordeonisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Accordeoniste Greetje de Oude beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Accordeonisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Accordeoniste Greetje de Oude liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Accordeoniste Greetje de Oude wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Accordeoniste Greetje de Oude boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.