Search icon

Acoustic 4 Fun

Acoustic 4 Fun

Bands
Nederlands
Engels
Covers
Direct boeken met goedkeuring

Aanvragen
Drie muzikanten onder de naam ‘Acoustic 4 Fun’ spelen op eigen wijze bekende songs in een akoestisch jasje. Met een uitgebreid repertoire is Acoustic 4 Fun te boeken voor bedrijfs- en privé feesten, jubilea, huwelijksfeesten en verjaardagen. Door de compacte opstelling is Acoustic 4 Fun bij uitstek goed te plaatsen op diverse locaties. Uw feest wordt muzikaal aangekleed waardoor er een sfeervolle ambiance ontstaat. Van intieme sfeermuziek tot een swingend feest met een avondvullend programma. Het trio is naar wens uit te breiden tot een kwartet aangevuld door een bassist, pianist, of zelfs uit te breiden tot een volledige band met bas, drum en blazers. Muziek is een universele taal die Acoustic 4 Fun op eigen wijze weet over te brengen aan het publiek.
Shows:
 • Optreden Vanaf750
Genres
AchtergrondmuziekAllroundCeremonieDiscoEighties / 80´sFeestFifties / 50`sFunkInstrumentaalJazzKerstNineties / 90`sPopReggaeRnBSalsaSeventies / 70`sSixties / 60`sSoulTop 40Zeroes / oo`sRock

Videos
Foto's
 • Willie & The Windmills
  Willie & The Windmills

  Vanaf3850 Coverbands

  AllroundDance
 • Hillstreet
  Hillstreet

  Vanaf1695 Coverbands

  AllroundPop
 • Solid Ash
  Solid Ash

  Op aanvraag Coverbands

  AllroundTop 40

Acoustic 4 Fun boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Acoustic 4 Fun beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Acoustic 4 Fun liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Acoustic 4 Fun wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Acoustic 4 Fun boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.