Search icon

Ballonnenclown Babello

Ballonnenclown Babello

Kindervermaak
Nederlands
Direct boeken met goedkeuring

Aanvragen
Onze ballonnenclown is een vrolijke en vriendelijke clown die al jaren kinderen en volwassenen op zijn eigen wijze entertaint. Hij gaat gekleed in een lolbroek en een grapjas. Hij verandert uw feestruimte om in een ware ballonnenzee. Naast de standaard hondjes kent deze clown nog veel creaties. Denk hierbij aan een pinguïn, een gitaar, een flamingo, een motor etc. Clown Babello neemt ook zijn goocheltrucs en draaiende circusbordjes mee om het aanwezige publiek te vermaken. Deze act is zeer geschikt voor markten, winkels, bedrijfsfeesten, braderieën en winkelcentra. Clown Babello verzorgd sinds enkele jaren alle (her)openingen van supermarkt Coop en hij was jarenlang verbonden aan pretpark De Efteling met zijn ballonnen act. Ook mogelijk als ballonartiest, zonder rode neus en flapschoenen. Inclusief speaker met gezellige instrumentale muziek.
Shows:
 • Ballonnenclown BabelloVanaf495

Videos
Foto's
 • Ballonnenclown Miko
  Ballonnenclown Miko

  Vanaf275 Clowns

 • Pip en Filou
  Pip en Filou

  Vanaf225 Clowns

 • Ballonnenclowns
  Ballonnenclowns

  Vanaf250 Clowns

Ballonnenclown Babello boeken doe je zelf!

Clowns zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Clowns direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Ballonnenclown Babello beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Clowns boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Ballonnenclown Babello liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Ballonnenclown Babello wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Ballonnenclown Babello boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.