Search icon

Artiesten boeken voor een kinderfeest

Divider
Artiesten boeken voor een kinderfeest

Artiesten boeken voor een kinderfeest - Je zoon of dochter binnenkort jarig? Dan kan een leuk kinderfeest niet ontbreken! Leuke activiteiten bedenken is altijd een hele uitdaging.

Via TotalBookings kun je eenvoudig kinderentertainment boeken zodat jezelf niet meer hoeft om te kijken naar het vermaken van de groep kinderen. Niet alleen handig voor jezelf maar het entertainment is ook nog eens ontzettend leuk voor de kinderen. Ze gaan zeker weten met een grote glimlach naar huis. We hebben verschillende artiesten op het platform staan die van het kinderfeestje een groot succes maken. Bekijk het aanbod op TotalBookings! 

ARTIEST BOEKEN PRIJS 

Het grote voordeel aan een groot aanbod is de diversiteit aan artiesten en dat er voor iedereen wel iets te vinden is. Juist als je voor een bepaald budget op zoek moet, vind je bij TotalBookings sowieso een passende artiest. Je vindt de prijzen op de profielpagina van de artiest. De kosten hangen natuurlijk af van welke artiest je boekt, welke show je kiest en hoe lang de artiest moet optreden. Ook reiskosten, en eventuele verzoeken van de artiest moeten worden meegenomen. Je kan daarom ook eerst gemakkelijk een offerte aanvragen. Je krijgt van ons een overzicht met de kosten van de show die jij hebt gekozen. Vervolgens kun je de aanvraag omzetten in een boeking en de artiest boeken! 

EENVOUDIG ARTIESTEN BOEKEN 

Een artiest boeken, dat kan ik toch niet zelf? Dat moet toch via een boekingskantoor? Helemaal niet! Het is geen tijdrovende bezigheid meer en je hebt zeker geen tussenkomst van anderen nodig. Je kan het eenvoudig zelf. Via het platform kan je filteren op jouw wensen en interesses en de ideale artiest vinden. Vervolgens kun je direct boeken of vrijblijvend een offerte aanvragen. Je bent rechtstreeks in contact met de artiest en wij staan voor je klaar als je vragen hebt of ergens niet uitkomt. Je kan het echt helemaal zelf!

ORGINELE KINDERSHOWS EN LEUKE ARTIESTEN 

We hebben voor elke leeftijd en elk thema wel een leuke kindershow! Dansen, zingen én lachen, alles wat een kinderfeestje een succes maakt.  Ga voor een muziekshow van juf Roos en zing oer-Hollandse liedjes mee. Juf Roos zorgt voor plezier en laat de kinderen helemaal losgaan! Of boek Monique Smit in voor een gezellig middag vol muziek.

Ze heeft haar eigen kinderliedjes uitgebracht waarmee ze de kinderen vermaakt. Niemand die stil blijft staan! Ook voor de tieners is er genoeg keus. Bijvoorbeeld Buddy Vedder die onder andere heeft meegedaan aan een speciale aflevering van Beste Zangers. Of misschien de tweeling Mylene & Rosanne die van elk optreden een feestje maken met hun eigen hits.

0