Search icon

Band voor een evenement

Divider
Band voor een evenement

Band voor een evenement? Muziek is hierbij natuurlijk essentieel! Nu kun je gemakkelijk een afspeellijst opzetten via jouw muziekinstallatie maar een band die live komt spelen is toch veel leuker? Wij bieden je deze mogelijkheid! Live muziek is essentieel tijdens een event. Het creëert sfeer en zorgt er voor dat de gasten het naar hun zin hebben. Je bezorgt ze een onvergetelijke ervaring. Via TotalBookings wordt het boeken van entertainment ook nog eens heel eenvoudig gemaakt.

 • De Larmoyantjes
  De Larmoyantjes

  Vanaf450 Coverbands

  Levenslied / volks
 • Amy Winehouse tribute by Caroline Lowe
  Amy Winehouse tribute by Caroline Lowe

  Op aanvraag Tributebands

  JazzRnB
 • Trio Raak
  Trio Raak

  Op aanvraag Coverbands

  CeremonieFeest
COVERBAND EN TRIBUTEBANDS 

Het verschil tussen een cover- en tributeband is dat een coverband bekende nummers van verschillende artiesten speelt en een tributeband nummers speelt van slechts één artiest of band. Een coverband zorgt voor leuke variatie en is erg flexibel zodat verzoeknummers zeker aangevraagd kunnen worden! Verder speelt een coverband vaak de bekende hits. Tributebands gaan nog een stap verder dan coverbands. Zij spelen namelijk de muziek van slechts één bekende artiest of band. Hierbij wordt er gekeken naar alle details van het optreden: de sound, de instrumenten, kleding en de stijl, de danspasjes, noem het maar op. Sommige bands gaan hier zo diep in door dat het net lijkt alsof je naar de originele artiest staat te kijken. 

BAND BOEKEN PRIJS 

Het kostenplaatje hangt helemaal af van jouw wensen. Wat natuurlijk logisch is, is dat bekende bands prijzig zijn. Helemaal fan van een bepaalde band? Een tributeband inhuren is vaak goedkoper en ze zijn er in gespecialiseerd om nét zo te klinken als het origineel. Juist meer afwisselende bekende nummers horen? Ga voor een coverband! Verder moet je rekening houden met het apparatuur. Is dit al op locatie aanwezig of moet de band dit zelf meenemen? Denk aan licht, geluid en monitoren. Ook hangt de prijs af van de duur van een optreden. Allemaal zaken om goed over na te denken!

GROOT AANBOD AAN DIVERSE BANDS 

Bekijk ons aanbod aan bands en laat je verrassen door de fantastische opties. Rock bands, akoestische bands, Nederlandse bands én internationale bands vind je terug op het platform. Maar het aanbod gaat nog verder. Ook coverbands boeken en tributebands boeken zijn erg populair. Voor elke gelegenheid, voor grote én kleine groepen en voor elk budget zit er wel iets tussen! Op zoek naar rustige achtergrond muziek? Of juist helemaal losgaan op de dansvloer. Op TotalBookings vind je verschillende bands die passen bij jouw wensen.