Search icon

Coverband voor een bruiloft

Divider
Coverband voor een bruiloft

Coverband voor een bruiloft boeken? Een bruiloft is niet compleet zonder een goed eindfeest. En de muziek van je favoriete bands kan dan echt niet missen! Nu kun je natuurlijk gemakkelijk een afspeellijst op zetten via jouw muziekinstallatie maar een band die live komt spelen is toch veel leuker? Wij bieden je deze mogelijkheid! Je kunt eenvoudig zelf een coverband inhuren die al jouw favoriete hits komt spelen. 

COVERBAND PRIJS 

Het kostenplaatje hangt helemaal af van jouw wensen. Bands met een groot repertoire die ook verzoeknummers aannemen zijn meestal duurder dan bands met een wat kleiner repertoire. Verder moet je rekening houden met het apparatuur. Is dit al op locatie aanwezig of moet de band dit zelf meenemen? Denk aan licht, geluid en monitoren. Ook hangt de prijs af van de duur van een optreden. Allemaal zaken om goed over na te denken! 

LEUKE VOORBEELDEN COVERBANDS 

De coverband ‘mag het wat zachter’ is uitgegroeid tot een van de succesvolste coverband van Nederland met als gezamenlijk doel om zoveel mogelijk mensen een onvergetelijk feest te bezorgen. De band speelt zowel tijdloze klassiekers als hedendaagse hits, vaak verpakt in verrassende medleys en knallende mash-ups. De muziek is een feest van herkenning voor iedereen, maar tegelijkertijd altijd verrassend. Of ga voor Acoustic 4 fun. Drie muzikanten spelen op eigen wijze bekende songs in een akoestisch jasje. Het trio is naar wens uit te breiden tot een kwartet aangevuld door een bassist, pianist, of zelfs uit te breiden tot een volledige band met bas, drum en blazers.

WAT IS EEN COVERBAND 

Een coverband bestaat uit professionele muzikanten die bekende nummers spelen van verschillende andere artiesten. Een coverband zorgt voor leuke variatie en is erg flexibel zodat verzoeknummers zeker aangevraagd kunnen worden! Je hebt vast ook wel gehoord van een tributeband. Tributebands spelen nummers van één artiest of band. Ben je op zoek naar afwisseling en de bekendste hits? Dan is een coverband de juiste keus voor jou! Je vindt het allemaal op TotalBookings. 

VOOR MIJN FEEST 

Op het platform vind je een grote diversiteit aan coverbands. Binnen het aanbod kun je kiezen uit Nederlandse coverband maar ook internationale artiesten kom je tegen. Het grote aanbod zorgt ervoor dat er voor iedereen iets tussen zit. Ook als je voor een bepaald budget een band zoekt.

0