Search icon

Coverband voor een verjaardag

Divider
Coverband voor een verjaardag

Coverband voor een verjaardag? Geen geslaagd feest zonder de leukste hits van het moment! En hoe tof is het om een live band uit te nodigen. Een coverband maakt het feest compleet. Ze spelen de nummers van bekende artiesten en zorgen ervoor dat jouw gasten het naar hun zin hebben. Ze hebben een breed repertoire dus zeker leuk voor iedereen.  

VOOR ELKE GELEGENHEID  

De nummers die een coverband speelt zijn voornamelijk van verschillende genres en uit verschillende tijden. Ze spelen herkenbare en bekende nummers na waardoor een coverband erg geschikt is voor een feest. Denk aan bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en kroegavonden. Op TotalBookings vind je een groot aanbod aan unieke coverbands. De muziek is een feest van herkenning maar tegelijkertijd altijd verrassend. Je boekt nu eenvoudig zelf zonder tussenkomst van anderen! 

 • Belgrave
  Belgrave

  Vanaf725 Coverbands

  DiscoFunk
 • Daredevils
  Daredevils

  Op aanvraag Coverbands

  AllroundDance
 • Mr. Nice Band
  Mr. Nice Band

  Vanaf3750 Coverbands

  JazzPop
COVERBAND VOOR MIJN VERJAARDAG 

Hoe leuk is het om op jouw eigen verjaardagsfeest een live band uit te nodigen die jouw favoriete nummers komt spelen? Samen met je vrienden en familie losgaan op bekende hits. Ze creëren de juiste sfeer en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Een verjaardag die je niet snel zult vergeten! Het kostenplaatje hangt helemaal af van jouw wensen. Ook als je een klein budget hebt is er genoeg entertainment te vinden op TotalBookings! 

EENVOUDIG EEN COVERBAND BOEKEN 

Geen tijdrovende bezigheid meer. Via TotalBookings wordt het zo eenvoudig mogelijk gemaakt om direct een boeking te regelen. We hebben professionele tools ontwikkeld waardoor het hele boekingsproces is geautomatiseerd, zelf boeken wordt zo heel makkelijk en snel! Je bent rechtstreeks in contact met de band en kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Via de agenda op de profielpagina van de band kun je de beschikbaarheid bekijken. Jouw gewenste datum nog vrij? Boeken maar!

WAT IS EEN COVERBAND 

Een coverband bestaat uit professionele muzikanten die bekende nummers spelen van verschillende andere artiesten. Een coverband zorgt voor leuke variatie en is erg flexibel zodat verzoeknummers zeker aangevraagd kunnen worden! Je hebt vast ook wel gehoord over het boeken van een tributeband. Tributebands spelen nummers van één artiest of band. Ben je op zoek naar afwisseling en de bekendste hits? Dan is een coverband de juiste keus voor jou! Je vindt het allemaal op TotalBookings.