Search icon

De voordelen van samenwerken met TotalBookings

Divider
De voordelen van samenwerken met TotalBookings

De voordelen van samenwerken met TotalBookings? Voor iedere act is er een plek op het platform! Jong, oud, beginner of professional, iedereen is welkom! Voor iedere act bestaat de perfecte opdrachtgever. Het begint allemaal bij je profiel: het is de kunst om de juiste verwachtingen te scheppen. Beschrijf je act gedetailleerd en correct. Maak duidelijk wat jouw act uniek maakt en wat jij te bieden hebt. 

WAT ER NODIG IS OM ONDERDEEL TE WORDEN VAN DE TOTALBOOKINGS COMMUNICTY 

Het belangrijkste is dat je een passie hebt en dit wilt delen op het platform. Een passie voor bijvoorbeeld muziek, presenteren, spreken, dansen, goochelen, koken of sporten. Je bent serieus bezig met je act en hebt ook echt iets te bieden. Verder hebben al onze gebruikers een KvK-inschrijving nodig. Zonder KvK-inschrijving is registratie niet mogelijk.  

PAST MIJN ACT GOED BIJ TOTALBOOKINGS? 

Het is belangrijk om op je profiel precies aan te geven wie je bent, wat je doet en wat je te bieden hebt. Bij het invullen van je profiel kun je aangeven tot welke categorie jouw act behoort. Door dit goed in te vullen, zorg je er voor dat je beter wordt gevonden op het platform. Verder kun je nog alle genres of thema’s toevoegen die passen bij jouw act. Op deze manier wordt je door de juiste opdrachtgevers gevonden. Het ‘perfecte’ profiel bestaat niet. Waar het om gaat, is dat je beschrijving en je foto’s nauwkeurig en oprecht zijn. Potentiële opdrachtgevers weten dan precies wat ze kunnen verwachten.  

JIJ BEPAALT JE EIGEN TARIEF 

Je hebt zelf de controle over je profiel en boekingen. Dat betekent dus ook dat je zelf je tarieven kunt bepalen. Je kunt aangepaste prijzen instellen voor je eventuele verschillende shows, voor verschillende tijden of andere showmogelijkheden. Ook kun je van tevoren kosten in rekening brengen voor het plaatsen van een optie. Hoeveel men dan moet betalen voor het plaatsen van een optie is geheel aan jou.  

VERSCHILLENDE BOEKINGSVORMEN 

Je kunt ook kiezen hoe je geboekt wilt worden. TotalBookings hanteert drie verschillende boekingsvormen. Bij een directe boeking kan de boeker jou direct boeken. Nadat de boeker het boekingsproces heeft doorlopen, wordt het direct contractueel vastgelegd. Bij boeken met goedkeuring heb je zelf nog de mogelijkheid om de boeking goed te keuren of af te wijzen, na goedkeuring is ook deze boeking definitief.

Verder heb je nog boeken op aanvraag. Hierbij ontvang je een verzoek van de boeker om een offerte te ontvangen. Je kunt de aanvraag hierna beoordelen en een offerte sturen. Nadat de offerte verstuurd is en de klant de offerte accepteert, volgt de rest van het boekingsproces.  

0