Search icon

DJ set huren

Divider
DJ set huren
DJ Set huren

Als je een feest of evenement organiseert, is een DJ-set essentieel om de sfeer te bepalen. Maar als je zelf geen DJ-set hebt, kan het huren van een set een goede oplossing zijn. In dit artikel bespreken we waar je op moet letten bij het huren van een DJ-set.

Type DJ-set Er zijn verschillende soorten DJ-sets beschikbaar om te huren. Zo heb je de traditionele CDJ-speler set, waarbij de DJ gebruik maakt van cd’s om te mixen. Daarnaast heb je ook de populaire DJ-controllers, die steeds meer gebruikt worden. Een DJ-controller is een apparaat dat via USB verbonden wordt met een laptop en waarop je de muziek kunt mixen via een softwareprogramma zoals Traktor of Serato.

Afhankelijk van je voorkeur en ervaring kun je bepalen welk type DJ-set het beste bij jouw evenement past.Merk en kwaliteit Als je een DJ-set huurt, wil je natuurlijk wel dat de apparatuur van goede kwaliteit is.

Let daarom op het merk en vraag naar de staat van de apparatuur. Bekende merken zoals Pioneer en Denon zijn vaak betrouwbaar en hebben goede kwaliteit apparatuur.Extra’s Naast de DJ-set zelf, zijn er ook nog andere zaken waar je op kunt letten. Zo kan het handig zijn om een microfoon of speakerset erbij te huren, zodat de DJ ook kan praten en de muziek goed te horen is. Vraag bij het verhuurbedrijf welke extra’s er beschikbaar zijn en wat de kosten hiervan zijn.

Installatie en ondersteuning

Als je zelf niet ervaren bent met het opzetten van een DJ-set, kan het handig zijn om te vragen naar de mogelijkheden voor installatie en ondersteuning. Sommige verhuurbedrijven bieden deze service aan, zodat je er zeker van bent dat de apparatuur goed werkt en je niet voor verrassingen komt te staan.

Kosten Natuurlijk speelt ook de prijs een rol bij het huren van een DJ-set. Vraag bij verschillende verhuurbedrijven naar de prijzen en vergelijk deze met elkaar. Let daarbij niet alleen op de huurprijs van de DJ-set zelf, maar ook op de kosten voor eventuele extra’s en installatie. Als je bovenstaande zaken in acht neemt bij het huren van een DJ-set, ben je verzekerd van goede kwaliteit apparatuur en kun je zonder zorgen een feest of evenement organiseren.

DJ SET INCLUSIEF DJ HUREN 

DJ set huren? Ben je opzoek naar een professionele DJ voor je evenement? Via TotalBookings kan je eenvoudig, aangenaam en veilig een DJ boeken. Je bent rechtstreeks in contact met de act.? Alles wordt via het platform geregeld, wat jou veel tijd bespaard. Je kan het helemaal zelf!?? 

DJ BOEKEN VOOR MIJN EVENEMENT 

Waarom kiezen voor een DJ? Op TotalBookings heb je ontzettend veel keuze uit Dj's, iedere DJ heeft zijn eigen stijl en genre, voor elk feest is er wel een DJ te vinden. Een DJ heeft vaak een database met duizenden nummers waar ze uit kunnen kiezen, eventuele veranderingen of suggesties zijn makkelijk door te voeren, bijvoorbeeld wanneer je gasten bepaalde nummers willen aanvragen. Ook voor een themafeest is een DJ ideaal. Vaak hebben zij ervaring genoeg om voor veel verschillende soorten thema’s een goede invulling met muziek te geven.?

0