Search icon

Een foodtruck huren

Divider
Een foodtruck huren
EEN FOODTRUCK HUREN 

Ben je opzoek naar foodtrucks die diverse unieke gerechten op jouw bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag bereiden? Neem dan een kijkje tussen het grote aanbod aan foodtrucks op TotalBookings.

Zeker weten dat jij de ideale foodtruck vind voor jouw evenement. Verras je gasten met deze populaire trend. En geef ze een ervaring die ze niet snel zullen vergeten. Bekijk de keuzes aan foodtrucks en boek eenvoudig zélf jouw favoriet.  

FOODTRUCK HUREN VOOR MIJN BRUILOFT 

Een ding is zeker, je gasten zullen versteld staan bij het zien van een foodtruck op jullie bruiloft. Foodtruck zijn dé trend op het gebied van unieke catering en originele gerechten.

Ze zijn een goede aanvulling voor op jullie trouwdag. Bedenk zelf het thema en zoek tussen het aanbod naar de stijl en gerechten die perfect aansluiten bij jullie dag. Bekijk alle foodtrucks hier! 

FOODTRUCK VOOR ELKE GELEGENHEID 

Foodtrucks staan niet alleen leuk op een bruiloft, maar geven ook sfeer aan andere gelegenheden zoals een bedrijfsfeest, een jubileum of een verjaardag. Echter is een foodtruck ook geschikt voor kleine groepen.

Wil je graag een barbecuefeest organiseren voor je vrienden? Een foodtruck is een echte aanrader! Een informeel, bescheiden feest gewoon in je achtertuin? Huur een foodtruck in die gespecialiseerd is in barbecueën en grillen en geniet van heerlijke gerechten gewoon bij jouw thuis. 

EEN FOODTRUCK MET EIGEN PERSONEEL 

Er zijn foodtrucks die je kunt inhuren zonder personeel. Waarbij je dus zelf je eigen gerechten bereid. Dit is ideaal als je graag de uitstraling van een foodtruck wilt hebben voor je evenement maar wel met je eigen vertrouwde personeel. Een foodtruck huren brengt de nodige sfeer met zich mee en geeft jouw evenement een extra boost. 

GOEDKOPE FOODTRUCK HUREN 

Er zijn genoeg opties en mogelijkheden voor het huren van een foodtruck. De kosten verschillen ook per evenement. Verder bepalen het aantal gasten, de menukeuze en de reisafstand ook het totale kostenplaatje.

Als je graag eerst een overzicht van de kosten wilt hebben, kun je bij TotalBookings vrijblijvend een offerte aanvragen! Zo weet je ongeveer wat je kan verwachten en kun je inzien of een foodtruck voor jouw evenement geschikt is.

Boek direct of vraag kosteloos een offerte aan en maak jouw evenement compleet. Zorg zelf voor een onvergetelijke ervaring! Heb je een vraag? Je kunt ons via de chat bereiken of stel je vraag eenvoudig tijdens het aanvragen van een offerte. 

WAT IS EEN FOODTRUCK? 

Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker, want ze zijn razend populair op festivals, bruiloften en andere evenementen. Met een foodtruck, ook wel rijdende keuken genoemd, delen de chefs hun passie voor het bereiden van heerlijke gerechten op locatie.

Dit allemaal vanuit hun eigen visie en met ieder een eigen specialiteit. Of het nu gaat om lekkere streetfood, vegan gerechten of zelfgemaakte cocktails, voor elke gelegenheid vind je eenvoudig een passende foodtruck op TotalBookings.

0