Search icon

Een foodtruck inhuren en wat kost het

Divider
Een foodtruck inhuren en wat kost het
FOODTRUCK INHUREN WAT KOST HET? 

Foodtrucks zijn echte eyecatchers voor elk evenement. Unieke recepten en professionele catering komen samen en zorgen voor de perfecte aanvulling voor jouw bedrijfsfeest, bruiloft of jaarlijkse buurt barbecue. Maar wat kost het inhuren van een foodtruck nu eigenlijk? 

WAT JE KUNT VERWACHTEN 

Je betaalt voor de persoonlijke aandacht en goede kwaliteit, alles wordt bereid met verse ingrediënten. Het huren van een foodtruck is zoveel meer dan alleen een leuke eyecatcher. Ze brengen heel veel sfeer en serveren alle gerechten met passie en liefde aan je gasten.  Verder zijn alle foodtrucks op TotalBookings professionele ondernemers die staan ingeschreven bij de KvK.  

FOODTRUCK HUREN PRIJS 

De kosten worden bepaald door verschillende omstandigheden waaronder jouw persoonlijke wensen. Om wat voor evenement gaat het? Voor welke gerechten ga je? Hoeveel gasten zullen aanwezig zijn? Het voorbereiden van het menu voor veel gasten kost natuurlijk extra aandacht. Verder speelt de reisafstand ook mee, de tijd van het jaar en eventuele andere verzoeken.

Als je graag eerst een overzicht van de kosten wilt hebben, kun je bij TotalBookings vrijblijvend een offerte aanvragen! Zo weet je ongeveer wat je kan verwachten en kun je inzien of een foodtruck boeken voor jouw evenement geschikt is. 

EENVOUDIG ZELF EEN FOODTRUCK HUREN 

TotalBookings investeert continu in het verbeteren van het platform zodat het voor jou nog eenvoudiger wordt om in een paar stappen een foodtruck te boeken. Want je kan het helemaal zelf! Ga op zoek naar een foodtruck van jouw keuze en bekijk de profielpagina om meer te weten te komen over de specialiteit van de chefs en bekijk de beschikbaarheid in de agenda

.Boek direct een foodtruck of vraag kosteloos een offerte aan en maak jouw evenement compleet. Zorg zelf voor een onvergetelijke ervaring! Heb je een vraag? Je kunt ons via de chat bereiken of stel je vraag eenvoudig tijdens het aanvragen van een offerte. 

FOODTRUCK AAN HUIS 

Niet alleen zijn foodtrucks geweldig voor grote gelegenheden, maar ook voor kleine groepen is een foodtruck natuurlijk een groot succes. Een foodtruck aan huis voor tijdens het jaarlijkse buurtfeest of een barbecuefeest in de achtertuin. Ze voorzien je van heerlijke verse maaltijden gewoon bij jou op de oprit of in de tuin. 

0