Search icon

Een succesvol profiel aanmaken op TotalBookings

Divider
Een succesvol profiel aanmaken op TotalBookings
EEN SUCCESVOL PROFIEL AANMAKEN OP TOTALBOOKINGS 

Wij bieden jou een platform waarop jij alles in eigen handen hebt.?Je bepaalt zelf waar je wilt optreden, hoelang je optreden duurt en welke boekingsvorm je wilt gebruiken. Ook is het toevoegen van foto’s, video’s en een rider mogelijk om een goed beeld van je act neer te zetten.

Kortom, jij hebt de controle!?In een paar stappen maak je je persoonlijke profielpagina. Lees hier hoe een goede omschrijving van je act, een duidelijke agenda en de juiste boekingsvorm kunnen helpen aan meer boekingen.  

GOEDE OMSCHRIJVING VAN JE ACT 

Met een eerlijke en duidelijke omschrijving van wie je bent en wat je doet, kunnen potentiële opdrachtgevers een beter beeld vormen van jouw act. Benadruk hierbij wat jou uniek maakt, wees eerlijk en vooral ook jezelf! Korte teksten worden beter en vaker gelezen dus houdt hier rekening mee. Bedenk ook een passende naam voor jouw act. 

OPTREDENS TOEVOEGEN EN AANPASSEN 

Als act is het belangrijk om je show duidelijk neer te zetten. Je beschrijft hoelang een optreden duurt, wat mensen kunnen verwachten en of je meerdere shows hebt.?Als de duur van je optreden kan verschillen, en je daar ook een andere prijs voor hanteert, kan je meerdere shows aan je profiel toevoegen. 

BESCHIKBAARHEID WEERGEVEN IN JE AGENDA 

Je beschikbaarheid up-to-date houden is erg belangrijk. Heb je bijvoorbeeld al boekingen staan of heb je data waarop je niet beschikbaar bent? Vul dit in je agenda in! Het is storend voor potentiële opdrachtgevers om niet de juiste beschikbaarheid te kunnen inzien. Zo kom je ook niet in de knoei met je planning. Verder kun je nog aangeven hoeveel tijd er tussen boekingen op dezelfde dag moet zitten, de op- en afbouwtijd. 

BOEKINGSVORMEN 

TotalBookings kent verschillende mogelijkheden om een boeking te realiseren. Wij geven je de vrijheid om zelf te bepalen op welke manier je geboekt wilt worden. Bij een directe boeking kan de boeker jou, zonder tussenkomst, direct boeken.

Als je graag de mogelijkheid houdt om de boeking zelf eerst nog goed te keuren, kun je kiezen voor boeken met goedkeuren. Ook is het boeken op aanvraag mogelijk, waarbij een offerte wordt opgesteld. Je kunt hier meer lezen over de verschillende boekingsvormen.  

HOE JE PROFIELPAGINA VERDER VERBETEREN 

Een succesvolle profielpagina is natuurlijk nooit echt klaar. Er zijn altijd mogelijkheden om deze te verbeteren. Het toevoegen van foto’s en video’s kunnen bijvoorbeeld een goede indruk maken bij potentiële opdrachtgevers. Foto’s en video’s zorgen voor een betere en persoonlijke beleving van jouw act. Foto’s kunnen doorslaggevend zijn voor de keuze van opdrachtgevers. Besteed hier daarom extra aandacht. Deel scherpe, levendige foto’s en video’s met een hoge resolutie. De foto’s en video’s moeten jouw act goed weerspiegelen. Lees meer over video’s, foto’s en audio.  

MEER TOTALBOOKINGS TIPS 

We hebben nog meer blogs voor je klaar staan die je op weg kunnen helpen met het optimaliseren van je profiel. In de blog; Waar je als artiest goed aan doet, geven we je tips over onder andere het presenteren van je act. En de blog; Aan de slag met TotalBookings vertelt je hoe je een krachtige biografie neerzet.  

0