Search icon

Entertainment boeken in 5 stappen

Divider
Entertainment boeken in 5 stappen
Entertainment boeken in 5 stappen

Entertainment boeken in 5 stappen. TotalBookings maakt het boeken van entertainment heel eenvoudig. Ben je op zoek naar een muzikale act, kindervermaak, foodtruck, acrobatisch act of een goochelaar voor op jouw evenement?

Op TotalBookings vind je duizenden verschillende acts. De keus is enorm groot en we helpen je graag om d� leukste en meest geschikte act voor jouw evenement te vinden! Volg deze 5 stappen.

1) Vind je act door het filter te gebruiken en de gelegenheid in te vullen

Welk soort evenement organiseer je? Bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, festival, bruiloft, congres, kinderfeest of een verjaardagsfeest? Selecteer in het keuzemenu de gelegenheid die voor jou van toepassing is.

2) Wat is je budget

Je kunt nu al het entertainment zien die voor die gelegenheid van toepassing is. Maar het is natuurlijk jammer als je een artiest ziet, die helemaal niet past binnen je budget. Het is daarom handig om in het filter je budget dat je ingedachte hebt in te vullen. Zo word je zoekopdracht verder gespecificeerd.

3) Wat voor soort act zoek je

Weet je al welk soort entertainment je zoekt voor jouw evenement? Als je wel al een beeld hebt bij wat je zoekt, dan vul je dit in het keuzemenu in. Vervolgens druk je op de button Start met zoeken. De acts die het meest geschikt zijn voor jouw evenement zijn nu voor je geselecteerd!

4) Offerte aanvragen

Als je een leuke act ziet dan klik je op de act. Je vindt dan meer informatie over de act, zoals een biografie, foto en video. Spreekt de act je aan? Dan vraag je snel vrijblijvend een offerte aan!

5) Artiest boeken

Na je offerteaanvraag nemen de entertainment professionals van TotalBookings contact met je op, zij zullen aan de hand van de gegevens in je offerteaanvraag (gelegenheid, datum evenement, locatie etc.) de beschikbaarheid van de artiest checken. Daarna kun je de artiest boeken!

TotalBookings is de totaalaanbieder van entertainment in Nederland.

0