Search icon

Foodtruck aan huis

Divider
Foodtruck aan huis
EEN FOODTRUCK AAN HUIS? 

Heb je binnenkort iets te vieren bij je thuis? Een verjaardag, een buurtfeest of een andere gelegenheid? En lijkt het je leuk om een foodtruck aan huis te huren? Dan zit je hier goed! Een foodtruck is een echte eyecatcher voor je evenement. We helpen je graag met het vinden van de ideale foodtruck voor jouw evenement. Foodtrucks boeken, kan je zelf! FOODTRUCK HUREN VOOR MIJN EVENEMENT 

Organiseer je zelf een verjaardagsfeestje en zie jij een foodtruck aan huis helemaal voor je? Dan ben je aan het juiste adres. Ga op zoek naar een foodtruck van jouw keuze en bekijk de profielpagina om meer te weten te komen over de specialiteit van de chefs en bekijk de beschikbaarheid in de agenda.  Ook voor andere gelegenheden is een foodtruck een perfecte aanvulling.

Bijvoorbeeld voor een bedrijfsfeest op locatie, waarbij unieke recepten en professionele catering samen komen om jouw gasten te laten genieten. Ook zijn foodtrucks steeds vaker te spotten op bruiloften. Het foodtruck concept zorgt voor een intiem festival gevoel en is een perfecte eyecatcher. Met veel passie en liefde worden de gerechten geserveerd aan jullie vrienden en familie. 

FOODTRUCK KLEINE GROEPEN 

Niet alleen zijn foodtrucks geweldig voor grote gelegenheden, maar ook voor kleine groepen is een foodtruck natuurlijk een groot succes. Een foodtruck aan huis voor tijdens het jaarlijkse buurtfeest of een barbecuefeest in de achtertuin. Ze voorzien je van heerlijke verse maaltijden gewoon bij jou op de oprit of in de tuin. 

GROOT AANBOD AAN FOODTRUCKS 

Er zijn ontzettend veel verassende foodtrucks beschikbaar om jouw evenement van sfeer te voorzien. Ze zien er niet alleen te gek uit maar met een foodtruck kan je ook precies jouw stijl of thema kiezen. Verder kunnen foodtrucks verschillende soorten maaltijden aanbieden. Denk hierbij aan Mexicaanse gerechten, verse pizza’s of kleine borrelhapjes.

Je gasten kunnen zelf kiezen waar ze zin in hebben. Voor iedereen wat lekkers! Je vindt niet alleen foodtruck met verschillende thema’s maar ook voor verschillende gelegenheden. Grote evenementen of juist een foodtruck inhuren voor kleine groepen, het kan allemaal! Bekijk het grote aanbod op de foodtruckpagina en boek de ideale foodtruck voor jouw evenement. 

WAT KOST HET HUREN VAN EEN FOODTRUCK? 

Een foodtruck geeft een evenement meer betekenis. Maar aan welke kosten moet je denken voor het huren van een foodtruck? De kosten worden door verschillende zaken bepaald. Denk bijvoorbeeld aan het soort evenement, het aantal gasten, de gerechten en de reisafstand. Via TotalBookings kun je vooraf vrijblijvend een offerte aanvragen. 

EENVOUDIG ZELF FOODTRUCK HUREN 

TotalBookings investeert continu in het verbeteren van het platform zodat het voor jou nog eenvoudiger wordt om in een paar stappen een foodtruck te boeken. Want je kan het helemaal zelf! Boek direct of vraag kosteloos een offerte aan en maak jouw evenement compleet. Zorg zelf voor een onvergetelijke ervaring! Heb je een vraag? Je kunt ons via de chat bereiken of stel je vraag eenvoudig tijdens het aanvragen van een offerte.

WAT IS EEN FOODTRUCK? 

Een foodtruck is letterlijk een mobiele keuken waar allerlei gerechten worden gemaakt en verkocht. Tegenwoordig zijn foodtrucks niet meer weg te denken op festivals, events en bruiloften. 

Ze kunnen zich makkelijk verplaatsen en dus op die plekken zijn waar de meeste mensen komen. Ze hebben allemaal hun eigen specialiteit en werken vanuit hun eigen visie. De variaties is enorm! Van pizza’s tot vegan food en gezonde smoothies, voor elke gelegenheid vind je eenvoudig een passende foodtruck op TotalBookings. 

0