Search icon

Foodtruck inhuren voor een feestje

Divider
Foodtruck inhuren voor een feestje
FOODTRUCK INHUREN VOOR EEN FEESTJE 

Een foodtruck is een leuke eyecatcher voor jouw feest. Op TotalBookings vind je makkelijk en snel een foodtruck die past bij jouw evenement. Je bent op het platform rechtstreeks in contact met de foodtruckeigenaren en je hebt de mogelijkheid om direct, zonder tussenkomst van anderen, een foodtruck te boeken. Je kunt ook al je vragen stellen en vrijblijvend een offerte aanvragen.

  • Grand Pianobar
    Grand Pianobar

    Vanaf1035 Foodtrucks

  • Les Deux Josephines
    Les Deux Josephines

    Vanaf850 Foodtrucks

EEN FOODTRUCK OP MIJN FEEST 

Niet alleen zijn foodtrucks geweldig voor grote gelegenheden, maar ook voor kleine groepen is een foodtruck natuurlijk een groot succes. Een foodtruck aan huis voor tijdens het jaarlijkse buurtfeest of een barbecuefeest in de achtertuin.

Ze voorzien je van heerlijke verse maaltijden gewoon bij jou op de oprit of in de tuin. Of heb je een geweldige locatie afgehuurd voor je diplomafeest of voor jullie trouwjubileum?

Maak het feest compleet met een foodtruck dat bijvoorbeeld cocktails bereid. Een foodtruck met een classy uitstraling en heerlijke cocktails om je gasten te vermaken. 

WAT KOST HET HUREN VAN EEN FOODTRUCK? 

Een foodtruck geeft jouw feestje meer betekenis. Maar aan welke kosten moet je denken voor het huren van een foodtruck? De kosten worden door verschillende zaken bepaald.

Denk bijvoorbeeld aan het soort evenement, het aantal gasten, de gerechten en de reisafstand. Via TotalBookings kun je vooraf vrijblijvend een offerte aanvragen. 

EENVOUDIG ZELF FOODTRUCK HUREN 

TotalBookings investeert continu in het verbeteren van het platform zodat het voor jou nog eenvoudiger wordt om in een paar stappen een foodtruck te boeken.

Want je kan het helemaal zelf! Boek direct of vraag kosteloos een offerte aan en maak jouw feest compleet. Zorg zelf voor een onvergetelijke ervaring! Heb je een vraag? Je kunt ons via de chat bereiken of stel je vraag eenvoudig tijdens het aanvragen van een offerte.

WAT IS EEN FOODTRUCK? 

Een foodtruck is letterlijk een mobiele keuken waar allerlei gerechten worden gemaakt en verkocht. Tegenwoordig zijn foodtrucks niet meer weg te denken op festivals, events en bruiloften. 

Ze kunnen zich makkelijk verplaatsen en dus op die plekken zijn waar de meeste mensen komen. Ze hebben allemaal hun eigen specialiteit en werken vanuit hun eigen visie. De variaties is enorm! Van pizza’s tot vegan food en gezonde smoothies, voor elke gelegenheid vind je eenvoudig een passende foodtruck op TotalBookings.