Search icon

Foodtruck voor kleine groepen

Divider
Foodtruck voor kleine groepen
Foodtruck boeken voor kleine groepen?

Foodtrucks heb je natuurlijk al wel eens gezien op festivals en op bruiloften. Maar via TotalBookings kun je ze ook inhuren voor je eigen feest. Een foodtruck voor grote uitgebreide feesten maar ook voor feestjes met een kleinere groep mensen vind je op TotalBookings.

Maak je verjaardag onvergetelijk met een van deze unieke eyecatchers. Je creëert een echt mini-festival gewoon in jouw achtertuin. Met originele recepten en geweldige drankjes heb je alles om van jouw feest een succes te maken. Op TotalBookings vind je eenvoudig voor elke gelegenheid en elk thema de ideale foodtruck. 

 • Poffertjeskraam De Bolle Boffer
  Poffertjeskraam De Bolle Boffer

  Vanaf695 Foodtrucks

 • Brandt & Levie Hotdogs
  Brandt & Levie Hotdogs

  Vanaf945 Foodtrucks

 • De Tarwegrasbar
  De Tarwegrasbar

  Vanaf425 Foodtrucks

FOODTRUCK HUREN PRIJS 

Er zijn genoeg opties en mogelijkheden voor het huren van een foodtruck. De kosten verschillen ook per evenement. Verder bepalen het aantal gasten, de menukeuze en de reisafstand ook het totale kostenplaatje. Als je graag eerst een overzicht van de kosten wilt hebben, kun je bij

TotalBookings vrijblijvend een offerte aanvragen!

Zo weet je ongeveer wat je kan verwachten en kun je inzien of een foodtruck voor jouw evenement geschikt is. Boek direct of vraag kosteloos een offerte aan en maak jouw evenement compleet. Zorg zelf voor een onvergetelijke ervaring! Heb je een vraag? Je kunt ons via de chat bereiken of stel je vraag eenvoudig tijdens het aanvragen van een offerte. 

EENVOUDIG FOODTRUCK BOEKEN 

TotalBookings investeert continu in het verbeteren van het platform zodat het voor jou nog eenvoudiger wordt om een boeking te regelen. We hebben unieke tools ontwikkelt die jou samenbrengt met de foodtruckeigenaren op ons platform. Rechtstreeks contact is mogelijk. Er is geen tussenkomst meer nodig van anderen.  

FOODTRUCK VOORBEELDEN 

Ook voor op een intieme kleinere bruiloft is een foodtruck nog steeds een goed idee. Denk bijvoorbeeld aan een koffietruck met een professionele barista. Of een truck die de lekkerste cocktails bereid. Een barbecuefeest organiseren voor je vrienden? Huur een foodtruck in die gespecialiseerd is in barbecueën en grillen en geniet van heerlijke gerechten gewoon bij jou in de achtertuin.

Kortom er is van alles mogelijk, ook juist voor gelegenheden met minder gasten. Je betaalt voor de persoonlijke aandacht en goede kwaliteit, alles wordt bereid met verse ingrediënten. Het huren van een foodtruck is zoveel meer dan alleen een leuke eyecatcher. Ze brengen heel veel sfeer en serveren alle gerechten met passie en liefde aan je gasten.