Search icon

Foodtruck voor mijn bruiloft

Divider
Foodtruck voor mijn bruiloft
Foodtruck boeken voor je bruiloft

Hier wil je zeker weten ook ‘Ja’ tegen zeggen: een foodtruck op je bruiloftsfeest. Verras je gasten met deze populaire trend. En geef ze een ervaring die ze niet snel zullen vergeten. Creëer een echte festival zomersfeer met deze eyecatcher. Bekijk de keuzes aan foodtrucks en boek eenvoudig zélf jouw favoriet. EEN FOODTRUCK VOOR KLEINE GROEPEN 

Ook voor minder grote groepen of een kleiner budget is een foodtruck inhuren mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een koffietruck of een truck die de lekkerste smoothies of cocktails bereid. Ook een ijstruck is al heel leuk als aanvulling voor jouw bruiloft. 

EENVOUDIG ZELF BOEKEN 

Op TotalBookings vind je eenvoudig en snel een foodtruck die past bij jouw bedrijfsfeest, festival, bruiloft of jaarlijkse buurtfeest. Je hebt rechtstreeks contact met de desbetreffende eigenaar en kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Heb je vragen? Stel ze gerust via de telefoon, e-mail of stuur een bericht in de chat!  

FOODTRUCK ALS PRACHTIG DECOR 

Een ding is zeker, je gasten zullen versteld staan bij het zien van een foodtruck op jullie bruiloft. Foodtruck zijn dé trend op het gebied van unieke catering en originele gerechten. Ze zijn een goede aanvulling voor op jullie trouwdag. Ze zorgen gelijk voor een opmerkelijk decor, wat ook weer waanzinnige foto’s en video’s oplevert. Bedenk zelf het thema en zoek tussen het aanbod naar de stijl en gerechten die perfect aansluiten bij jullie dag.  

FOODTRUCK HUREN PRIJS 

Een foodtruck geeft een evenement meer betekenis. Maar aan welke kosten moet je denken voor het huren van een foodtruck? De kosten worden door verschillende zaken bepaald. Denk bijvoorbeeld aan het soort evenement, het aantal gasten, de gerechten en de reisafstand. Je betaalt voor de persoonlijke aandacht en goede kwaliteit, alles wordt bereid met verse ingrediënten. Wel is een foodtruck meestal goedkoper dan wanneer je een traditionele cateringdienst inhuurt.

Iedereen kan natuurlijk mee-eten en wat is nou leuker dan samen genieten van unieke gerechten. Als je graag eerst een overzicht van de kosten wilt hebben, kun je bij TotalBookings vrijblijvend een offerte aanvragen! Zo weet je ongeveer wat je kan verwachten en kun je inzien of een foodtruck voor jouw evenement geschikt is.

0