Search icon

Hoe werkt TotalBookings voor artiesten

Divider
Hoe werkt TotalBookings voor artiesten

Hoe werkt TotalBookings voor artiesten. Zit je erover na te denken om je aan te melden bij TotalBookings? Super! Veel andere acts gingen je voor. We nemen je graag mee in het proces van TotalBookings en leggen je uit wat TotalBookings voor jou kan betekenen.  

ZELF DE CONTROLE IN HANDEN 

TotalBookings investeert continu in het verbeteren van het platform zodat het voor jou nog eenvoudiger wordt om zelf je boekingen te regelen, zonder tussenkomst van anderen. Het contact met klanten, de betalingen, facturen, alles verloopt via het platform. Het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.Het contract wordt rechtstreeks tussen jou en de boeker gemaakt. En je stelt zelf je prijzen en beschikbaarheid vast. Jij hebt alle controle en wij staan als coach voor je klaar om te helpen waar nodig.  

AANMELDEN ALS ACT 

Je kan je gratis aanmelden bij TotalBookings en een profiel aanmaken. Je beheert zelf je eigen account. Wij rekenen een commissie van 8% over alle boekingen en je eventuele betaalde opties. Als je een account hebt aangemaakt, creëer je je eigen persoonlijke pagina. Je bedenkt een unieke actnaam, kiest de categorie waaronder jouw act valt en geeft een duidelijke omschrijving van je optreden of show. Verder bepaal je zelf je beschikbaar en prijzen. Voeg vooral foto’s en video’s toe als je die hebt! Potentiële opdrachtgevers kunnen zo een goed beeld krijgen van wat ze kunnen verwachten.  

EEN KVK-NUMMER NODIG 

Al onze gebruikers hebben een KvK-inschrijving nodig. Zonder KvK-inschrijving is registratie niet mogelijk. Zo zorgen we er voor dat alleen entertainment professionals op het platform zichzelf kunnen presenteren en weten we zeker dat je serieus bezig bent met je act. Dit maakt het voor opdrachtgevers ook duidelijk dat alleen geverifieerde acts zich inschrijven op TotalBookings.  

DE VOORDELEN VAN AANMELDEN 

Wat zijn de voordelen van mijn inschrijving bij TotalBookings? Het grootste voordeel is natuurlijk dat je zelf je boekingen beheert. Jij draait aan de knoppen en bepaalt zelf door wie je geboekt wilt worden, welke prijzen je hanteert en wanneer je geboekt kan worden. Je hebt altijd toegang tot je account en je kunt je agenda vullen met directe boekingen. Je profiel is goed vindbaar en wij nemen de marketing op ons. Tijdsbesparing, efficiëntie, openheid, transparantie en toegankelijkheid is waar TotalBookings voor staat.? 

JE PROFIEL LATEN CONTROLEREN 

Nadat je je profiel volledig hebt ingevuld, is het de bedoeling dat je je profiel laat controleren door ons. Het is belangrijk om je pagina op de juiste wijze in te vullen. Wij staan als coach voor je klaar, helpen je op weg waar nodig en zorgen ervoor dat je niets vergeet. Ook bij een wijziging moet je opnieuw je pagina laten controleren. Wij zorgen ervoor dat je profiel binnen 24 uur online komt te staan. 

0