Search icon

Jouw feest in het teken van FOUT!

Divider
Jouw feest in het teken van FOUT!
Jouw feest in het teken van FOUT!

Feesten op foute muziek en de dansvloer op in een grappige outfit! Tijdens het Foute Feest gaan feestgangers los op hits die in de jaren 80, 90 en 00's mega populair waren. Liedjes die goed fout zijn, maar die we stiekem heel hard meezingen!

In Nederland maakt het Foute Feest een opmars! Dit komt mede door het populaire radiostation Qmusic dat elke ochtend het Foute Uur uitzendt. Waren we eerst wellicht te nuchter om verkleed naar een feest te gaan, we schamen ons niet langer en hossen ons massaal met onze vriendengroep in de meest kleurrijke kostuums! Lekkere foute trainingspakken, hippie kostuums, foute kersttrui of andere te grappige/ foute outfits. Het kan niet gek genoeg, hoe fouter, hoe beter!

Nu vraag je je wellicht af, wat is nu eigenlijk het verschil tussen het Foute Feest en een carnavalsfeest? Carnaval is een katholiek feest waarmee het begin van het vasten wordt gevierd. Een periode van veertig dagen voor Pasen. Vooral in het zuiden van Nederland wordt carnaval veel gevierd, de mensen vieren verkleed feest en de praalwagens rijden tijdens de carnavalsoptocht door de straten.

Het Foute Feest daarentegen kan overal georganiseerd worden, of het nu gaat om een bedrijfsfeest, schoolfeest, jubileumfeest of feestweek. Het is een themafeest dat in het teken staat van foute kleding en de lekkerste meezingers!

De beste Foute Feest artiesten boek je bij TotalBookings! Klik hier voor een uitgebreide selectie van foute artiesten die zorgen voor spektakel!

0