Search icon

Onder jouw voorwaarden geboekt worden

Divider
Onder jouw voorwaarden geboekt worden
ONDER JOUW VOORWAARDEN GEBOEKT WORDEN 

Je bepaalt helemaal zelf hoe je geboekt wilt worden. Dit kun je doen door het optimaliseren van je profielpagina. Met de professionele tools die het platform jou biedt, kun je zelf bepalen hoe en wanneer opdrachtgevers jou kunnen boeken.

Je kunt je agenda naar jouw beschikbaarheid aanpassen, je kunt je tarieven vaststellen op basis van jouw behoeften en je kunt zelf een boekingsvorm kiezen. We hebben wat voorbeelden voor je op een rijtje gezet waar je eenvoudig mee aan de slag kan! 

Een duidelijke, gedetailleerde beschrijving  

Door een goede beschrijving van je act weer te geven, krijgen potentiële opdrachtgevers alvast een voorproefje van jouw act. Geef voldoende informatie over je show en wees extra duidelijk als je meerdere shows hebt. Vertel wat men kan verwachten bij een optreden en laat vooral zien wat ze kunnen verwachten door middel van foto’s en video’s. Het is belangrijk om de informatie wel simpel te houden zodat iedereen begrijpt waar het over gaat. 

Je beschikbaarheid instellen  

Gebruik je agenda om je beschikbaarheid vast te leggen. Jij bepaalt zelf wanneer je geboekt kan worden. Als je al boekingen hebt staan of op bepaalde dagen niet geboekt kan worden, blokkeer je deze data in je agenda. Als je meer tijd nodig hebt tussen boekingen die op dezelfde dag gepland staan, kan je dit ook instellen. Denk bijvoorbeeld aan de op- en afbouwtijd die je nodig hebt. Heb je liever maar één boeking op een dag? Dan heb je de keuze om de hele dag te blokkeren. Verder kun je ook tijdsvakken instellen, zodat men je alleen tussen die tijden kan boeken.  

Je tarief bepalen 

 Wat de kosten zijn voor een boeking, bepaal je helemaal zelf. Ook kan je verschillende prijzen hanteren voor je verschillende shows. Heb je bijvoorbeeld een optreden van een half uur, maar kan je ook geboekt worden voor een uur of twee uur? Dan kan je voor elk optreden een ander tarief opgeven.  

Boekingsvormen  

TotalBookings kent verschillende mogelijkheden om een boeking te realiseren. Wij geven je de vrijheid om zelf te bepalen op welke manier je geboekt wilt worden. Bij een directe boeking kan de boeker jou, zonder tussenkomst, direct boeken. Direct boeken maakt het boekingsproces heel eenvoudig. Als je graag de mogelijkheid houdt om de boeking zelf eerst nog goed te keuren, kun je kiezen voor boeken met goedkeuren. Ook is het boeken op aanvraag mogelijk, waarbij een offerte wordt opgesteld.  

Zelf je boekingen regelen  

Het is verstandig om regelmatig je boekingsinstellingen te controleren, zodat je beschikbaarheid en prijzen up-to-date blijven. Je kunt op elk moment je gegevens wijzigen. Nadat je instellingen hebt aangepast, is het de bedoeling dat je je profiel laat controleren door ons. Het is belangrijk om je pagina op de juiste wijze in te vullen. Wij staan als coach voor je klaar, helpen je op weg waar nodig en zorgen ervoor dat je niets vergeet.

0